ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εβδομάδα τελικών τεστ για τον Άρη με τα δύο φιλικά στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Σε εβδομάδα φιλικών αγώνων και των τελικών του τεστ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League μπαίνει ο Άρης.

Ο «κιτρινόμαυροι», που υποδέχονται στις 21 Αυγούστου στο γήπεδό τους τον ΟΦΗ για την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος, ετοιμάζονται για τα δύο φιλικά εντός έδρας.

Συγκεκριμένα, αύριο (10/08) και το Σάββατο (14/08) ο Άρης αντιμετωπίζει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε φιλικές αναμετρήσεις τους ΑΕΛ και Βόλο αντίστοιχα, στα δύο τελευταία του τεστ πριν την 1η αγωνιστική της Super League.

O Άκης Μάντζιος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει για ακόμα μία φορά σχήματα και καταστάσεις στην εντεκάδα του, αλλά και νέα πρόσωπα, καθώς χρόνο συμμετοχής (έστω και λίγο) αναμένεται να πάρουν τα δύο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Λούμορ και Ιτούρμπε.

Υπενθυμίζεται, όπως είχε αναφέρει η ΠΑΕ Άρης πως «για κάθε ένα από τα δύο παιχνίδια έχει οριστεί γενική είσοδος 15 ευρώ. Για τα παιδιά μέχρι και 15 ετών, που συνοδεύονται, η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/), αλλά και από την ARIS F.C. Boutique, καθημερινά 10:00-20:00, Σάββατο (07/08) 10:00-15:00 & Σάββατο (14/08) 10:00-20:00.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ, για την αγορά εισιτηρίου, αλλά και την είσοδο στο γήπεδο απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 ή πιστοποιητικού νόσησης covid-19 (το τελευταίο εξάμηνο).

Οι ανήλικοι, που συνοδεύονται, άνω των 12 και έως 15 ετών πρέπει να προσκομίσουν PCR test εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών πριν από τη διεξαγωγή των αγώνων.

Οι ανήλικοι, που συνοδεύονται, έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test, που έχει διενεργηθεί την ημέρα των αγώνων.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας που θα καλύπτει στόμα και μύτη κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες.

Για την καλύτερη διευκόλυνση των φιλάθλων οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες νωρίτερα (18:00) πριν τη σέντρα των δύο φιλικών.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους μας ότι για να προμηθευτούν τα εισιτήρια των αγώνων θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί την Κάρτα Φιλάθλου».

To Top