ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πρώτη» για Λούμορ σήμερα, εγκλιματίζεται στο κιτρινόμαυρο σύνολο

Την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του Άρη θα κάνει σήμερα ο Λούμορ Αγκμπενιένου, ο οποίος από χθες βρίσκεται ξανά στη Θεσσαλονίκη και μετά το οικογενειακό δράμα που βίωσε.

Η απώλεια της νεογέννητης κόρης του σόκαρε εκτός από τον ίδιο και τη σύντροφό του, και όλο τον οργανισμό του Άρη, που στάθηκε και στέκεται δίπλα στον Γκανέζο αριστερό μπακ.

Από χθες πάντως ο Λούμορ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, παρακολουθώντας μάλιστα την προπόνηση που έκανε η νέα του ομάδα. Σήμερα, βάσει προγράμματος, θα προπονηθεί για πρώτη φορά με τα κιτρινόμαυρα το απόγευμα στο Δασυγένειο μαζί με τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε τι κατάσταση και σε ποιο βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται ο Γκανέζος αμυντικός ενόψει του πρωταθλήματος που ξεκινάει στις 21 Αυγούστου.

Η σταδιακή ένταξη του Λούμορ στο ροτέισον της ομάδας δίνει ακόμα μία λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ παράλληλα απελευθερώνει από εκείνο το σημείο τους Σούντγκρεν και Σάκιτς, οι οποίοι «θυσιάζονταν» σε κάποια ματς για να καλύψουν τη θέση του αριστερού μπακ.

To Top