ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα 4+1 ανοικτά μέτωπα της ΚΑΕ Άρης και οι τελικές κινήσεις μεταγραφικής ενίσχυσης

Εξελίξεις στο πεδίο της σταδιακής απαλοιφής των bans αναμένεται να υπάρξουν στην εβδομάδα που ξεκινάει από σήμερα για την ΚΑΕ Άρης.

Μετά την άρση των τριών πρώτων bans από τον πίνακα της FIBA, οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» κινούνται πλέον για την διευθέτηση και των άλλων τεσσάρων περιπτώσεων, που θα επιτρέψουν επίσημα στην ΚΑΕ να προχωρήσει σε μεταγραφές ξένων αθλητών.

Οι συζητήσεις με τους τέσσερις εναπομείναντες, για την άρση του απαγορευτικού, πιστωτές (Καββαδάς, Τζένκινς, Μαρμπλ, Σανικίτζε) συνεχίζονται και η ΚΑΕ προσδοκά σε ευχάριστες εξελίξεις σύντομα, με δεδομένο πάντα ότι επείγει και η διευθέτηση του ζητήματος που προέκυψε με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Όσον αφορά τα bans ο Άρης βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τις πιο… δύσκολες πλέον υποθέσεις , συζητώντας με τους Βασίλη Καββαδά, Ντέβιν Μαρμπλ και Βίκτορ Σανικίτζε και αφήνοντας στο τέλος την περίπτωση του Μάικλ Τζένκινς. Για τον Έλληνα σέντερ, υπάρχει αισιοδοξία πως σύντομα θα βρεθεί λύση και δεν αποκλείεται να είναι εκείνος το επόμενο βήμα στην άρση των bans.

Σχετικά με τη μη χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής από την ΕΕΑ και την υπόθεση του Σπύρου Μούρτου, η ΚΑΕ Άρης έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα και να πάρει κανονικά την άδεια συμμετοχής στην Basket League.

Στον μεταγραφικό τομέα, ο Άρης μετά την απόκτηση των Σχίζα, Κώττα, τις συμφωνίες με τους Κάμπερλαντ, Γουίλιαμς, αλλά και εν αναμονή συμφωνίας και με τον Χάνλαν, κινείται για την απόκτηση ακόμα τριών ξένων, που θα συμπληρώσουν το ρόστερ, ενώ κοντά στην επιστροφή του στο Παλέ βρίσκεται ο Στέλιος Πουλιανίτης.

To Top