Εγγραφείτε και κερδίστε εισιτήρια για το ματς Άρης – Ξάνθη!

Εντυπωσιακή είναι η μέχρι στιγμής ανταπόκριση των φίλων του Άρη στην κλήρωση που θα πραγματοποιήσει το PRESSARIS, με έπαθλο τρία εισιτήρια για τον αγώνα Άρης – Ξάνθη, που θα γίνει την Κυριακή στις 16:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μάλιστα, το αυξημένο ενδιαφέρον των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας, τους οποίους και θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, είχε ως συνέπεια να δημιουργηθεί ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα, που μας υποχρέωσε να μείνουμε εκτός «αέρα» για κάποιο χρονικό διάστημα και το οποίο δεσμευόμαστε ότι δεν θα επαναληφθεί!

Υπενθυμίζουμε ότι ο τρόπος για να διεκδικήσετε ένα εισιτήριο είναι πολύ απλός και χωρίς καμία χρέωση.

Χρειάζεται απλώς να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας (πατήστε «Εγγραφή», στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης) και αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση για τα εισιτήρια. Φυσικά, οι ήδη εγγεγραμμένοι χρήστες συμμετέχουν επίσης στην κλήρωση.

Εγγραφές – συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 12:00, όταν και θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση. Οι τρεις νικητές θα ανακοινωθούν και θα ειδοποιηθούν άμεσα από το PRESSARIS, ώστε να μας δώσουν τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας για να μπορέσουν να παραλάβουν τα εισιτήρια.

To Top