Έχουν δικαίωμα οι “4”, θέμα Τσιώλη η συμμετοχή τους

Οι τέσσερις καινούριοι παίκτες του Άρη έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τη Ξάνθη και αν θέλει ο Σάκης Τσιώλης μπορεί να τους έχει στην 18αδα ή και να τους χρησιμοποιήσει, αν το κρίνει σκόπιμο.

Υπήρξε μια αμφιβολία στο κατά πόσο θα μπορούσαν οι Ουμπίντες, Σανκαρέ, Ακόστα και Γιακούποβιτς να παίξουν άμεσα καθώς στην ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφερόταν πως “σύμφωνα με τον Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών (Παράρτημα Α) και ειδικώς το άρθρο 18 παρ. 1 «Τα συμβόλαια των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που ανήκουν σε ΠΑΕ που υποβιβάζονται σε ερασιτεχνική κατηγορία λύνονται αυτοδίκαια και οι ποδοσφαιριστές καθίστανται ελεύθεροι, μόλις επικυρωθεί ο βαθμολογικός πίνακας του πρωταθλήματος. Η αυτοδίκαια λύση των συμβολαίων δεν αναιρεί τυχόν υπάρχουσες αξιώσεις των ποδοσφαιριστών”.

Η φράση “μόλις επικυρωθεί ο βαθμολογικός πίνακας του πρωταθλήματος” έφερε μια μικρή ανησυχία, όμως οι βαθμολογίες που δεν έχουν επικυρωθεί αφορούν την Β’ Εθνική από την 13η θέση και κάτω και της Γ’ Εθνικής στην οποία επικυρώθηκε μόνο στις θέσεις των ομάδων που δίνουν μπαράζ ανόδου. Η βαθμολογία της Superleague έχει επικυρωθεί, άρα δεν υφίσταται θέμα μη συμμετοχής των τεσσάρων καινούριων παικτών.

To Top