Προπονήθηκε τελικά μόνο ο Σανκαρέ

Τελικά μόνο ο Σανκαρέ έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Άρη. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός εμφανίστηκε λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το οικογενειακό διπλό. Μετά το τελικό σφύριγμα ο Σάκης Τσιώλης τον υποδέχτηκε και τον καλωσόρισε στην νέα του ομάδα, όπως και ο Κώστας Καπετάνος, με τους οποίους συνεργάστηκε την περσινή περίοδο στον Ολυμπιακό Βόλου.

Αν και η προπόνηση είχε ολοκληρωθεί ο τεχνικός του Άρη δεν του… χαρίστηκε. Μία ομάδα έξι ατόμων παρέμειναν στο “Κλέανθης Βικελίδης” και ο Σανκαρέ ακολούθησε πρόγραμμα για μία ώρα. Αν και έχει να αγωνιστεί αρκετό διάστημα έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση με τον τεχνικό του Άρη να έχει την ευκαιρία να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα στις επόμενες προπονήσεις θέλοντας να διαπιστώσει αν είναι σε θέση να τον χρησιμοποιήσει στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη.

Η βολιώτικη παρέα αναμένεται να αυξηθεί από σήμερα με τους Ούμπιντες, Ακόστα και Γιακούποβιτς να περνούν το κατώφλι του Νέου Ρυσίου για την πρώτη τους προπόνηση και γνωριμία με τον Τσιώλη και τους νέους τους συμπαίκτες.

To Top