ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Εγινε η συνάντηση Ψηφίδη και Τούρκων επιχειρηματιών

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που είδαν από το πρωί το φως της δημοσιότητας σχετικά με συνάντηση ανάμεσα ανάμεσα στον πρόεδρο του ΑΣ Άρης Γιάννη Ψηφίδη και των Τούρκων επιχειρηματιών, που είναι κοντά σε συμφωνία με την ΚΑΕ για χορηγική συνεργασία.

Η συνάντηση έγινε τελικά σήμερα το πρωί στα γραφεία του μεσολαβητή ανάμεσα στις δυο πλευρές Ηλία Κολοβέτσιου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το παρών έδωσε και ο Τανιέλ Γιλμάζ στενός συνεργάτης του Αϊχάν Γκιουνέρ και ο άνθρωπος που εκτός απροόπτου θα είναι παρών στις τελικές συζητήσεις που θα φέρουν και τις υπογραφές.

Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν να ενημερωθεί ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη για την πορεία των συζητήσεων και η πραγματοποίηση της μπορεί να θεωρηθεί ακόμη ένα βήμα προς την τελική επικύρωση.

Από κει και πέρα, αναμένεται η επικύρωση της συμφωνίας. Εφόσον αποτυπωθεί και στο… χαρτί η συμφωνία με τους Τούρκους επιχειρηματίες (μόνο τότε ισχύει μια συμφωνία άλλωστε), τότε είναι βέβαιο ότι θα δοθεί οικονομική ανάσα στην ΚΑΕ, για να μπορέσει να λύσει υποθέσεις και να διασφαλίσει εν πολλοίς την βιωσιμότητά της.

Το βάρος των τελικών υπογραφών αναμένεται να σηκώσει σε αυτήν την περίπτωση ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΚΑΕ Μάνος Λάσκαρης.

To Top