Εγκατάσταση καμερών σε όλα τα κλειστά της χώρας για Live Streaming

Η ΕΟΚ θα παρουσιάσει το πλάνο εγκατάστασης καμερών σε όλα τα κλειστά γυμναστήρια της χώρας, προκειμένου να καλύπτονται με Live streaming όλοι οι αγώνες μπάσκετ των Εθνικών πρωταθλημάτων!

Η ΕΟΚ σε συνεργασία με την κυβέρνηση παρουσιάζουν το πλάνο εγκατάστασης καμερών σε όλα τα κλειστά γυμναστήρια της χώρας, προκειμένου να καλύπτονται με Live streaming όλοι οι αγώνες μπάσκετ των Εθνικών πρωταθλημάτων! Παράλληλα, τίθεται σε εφαρμογή η πλήρης ψηφιοποίησης όλων των διαδικασιών της ΕΟΚ, κάνοντας πιο εύκολη την καθημερινότητα σωματείων, αθλητών και όλων των ενεργά ασχολούμενων με το άθλημα.

H ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Ένα τεράστιο έργο πνοής για το ελληνικό μπάσκετ, αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό συνολικά, θα παρουσιαστεί αύριο Πέμπτη 23/6 στις 12.00 σε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Υφυπουργός Θοδωρής Λιβάνιος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Δημήτρης Παπαστεργίου και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος θα υπογράψουν το Μνημόνιο Συνεργασίας, που θα φέρει μια νέα εποχή στο μπάσκετ.

Με την απόλυτη στήριξη αυτών των φορέων, τίθεται σε εφαρμογή η πλήρης ψηφιοποίησης όλων των διαδικασιών της ΕΟΚ, κάνοντας πιο εύκολη την καθημερινότητα σωματείων, αθλητών και όλων των ενεργά ασχολούμενων με το άθλημα.

Επιπλέον, θα παρουσιαστεί και το πρωτοποριακό πλάνο εγκατάστασης καμερών σε όλα τα κλειστά γυμναστήρια της χώρας, προκειμένου να καλύπτονται με Live streaming όλοι οι αγώνες μπάσκετ των Εθνικών πρωταθλημάτων!

Πρόκειται για ένα τεράστιο έργο το οποίο εξ αρχής υποστήριξε θερμά η ηγεσία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, είχε την αρωγή του Υφυπουργού Αθλητισμού, δέχτηκε με ενθουσιασμό ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και έτσι μπορεί να υλοποιηθεί ανοίγοντας νέους ορίζοντες σε πολλούς τομείς.

Η συνέντευξη Τύπου θα καλυφθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο youtube, https://www.youtube.com/user/HellenicBF ενώ οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα την καλύψουν δια ζώσης παρακαλούνται για την έγκαιρη προσέλευση προκειμένου η εκδήλωση να αρχίσει την προγραμματισμένη ώρα.

To Top