ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαντσίνι: “Προετοιμαζόμαστε σκληρά! Αποζημίωση η ψήφος του κόσμου, τον χρειαζόμαστε” (video)

Σε δηλώσεις του στο ARIS FC TV, ο Ντάνιελ Μαντσίνι μίλησε για την προετοιμασία του Άρη αλλά και για την επόμενη σεζόν και τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Παρακάτω οι δηλώσεις του Αργεντινού:

Για το αν ο Άρης είναι το φαβορί: “Σε αυτή την διοργάνωση πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι και να δείξουμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε. Αυτό μπορούμε να το δείξουμε μόνο μέσα στο γήπεδο. Γι’αυτό και προετοιμαζόμαστε σκληρά.”

Για το γεγονός πως ο Άρης θα παίξει το πρώτο παιχνίδι της σειράς με τον κόσμο του, στην έδρα του: “Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, καθώς δεν γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι θα παίξουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, που μας συνοδεύει παντού. Θέλουμε να πάρουμε τη διαφορά.”

Για το γεγονός ότι ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης της σεζόν, από τους φίλους του Άρη: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο. Είναι μια αποζημίωση για την δουλειά που κάνω. Θεωρώ ότι σε κάθε προπόνηση δίνω 100% των δυνατοτήτων μου και θα συνεχίσω να το κάνω.”

Για το πιο σημαντικό περσινό του γκολ και την πιο δυνατή ανάμνηση: “Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό σε προσωπικό επίπεδο, είναι το 0-1 εναντίον του ΠΑΟΚ. Σε ό,τι αφορά την ομάδα, θεωρώ ότι είναι το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ, που είναι σημαντικό για την ομάδα και τον κόσμο, σε μια ιδιαίτερη περίσταση.”

To Top