ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εγκατέλειψαν δύο αγοράκια έξω από εκκλησία στην Καλαμαριά, 2 και 4 ετών

Δύο μικρά παιδιά βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα έξω από εκκλησία στην Καλαμαριά.

Τα δύο παιδιά, 2 και 4 ετών, είναι σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις αδέλφια και δείχνουν καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Πολίτες της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία, όταν είδαν τα παιδιά έξω από την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα.

Τα αγοράκια οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς και θα μεταφερθούν σε νοσοκομείο για να εξεταστούν από παιδίατρους. Ηδη έχει ενημερωθεί εισαγγελέας για την υπόθεση και θα κινήσει την προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Πριν λίγο, όπως αναφέρει το protothema.gr: Όπως διαπιστώθηκε όμως, από την έρευνα της αστυνομίας, τα δύο νήπια είναι παιδιά ενός ζευγαριού Σέρβων που όμως, και οι δύο είναι κρατούμενοι στις φυλακές για κλοπές και υποθέσεις ναρκωτικών. Τα δύο αδελφάκια είχε αναλάβει να φροντίζει η 25χρονη θεία τους, αδελφή της μητέρας τους. Ωστόσο, ανήμπορη οικονομικά να μεγαλώσει τα δύο παιδάκια αποφάσισε και τα εγκατέλειψε έξω από την εκκλησία. 

Η 25χρονη γυναίκα εντοπίσθηκε πριν από λίγο και συνελήφθη, καθώς σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο. Τα παιδάκια βρίσκονται στη παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Γεννηματάς για προληπτικούς λόγους και θα παραμείνουν εκεί μεχρι να αποφασίσει ο εισαγγελέας για το που θα φιλοξενηθούν.

To Top