ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Εγκλώβισε” Κικάνοβιτς – Μιλισάβλιεβιτς και… γεια σας!

Το χθεσινό παιχνίδι κρίθηκε πρωτίστως στην άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του Άρη, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, πάνω στο πιο ποιοτικό δίδυμο της Άλμπα, Κικάνοβιτς και Μιλοσάβλιεβιτς στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο και οι δύο μαζί σκόραραν τρεις πόντους, ενώ στο πρώτο είχαν 26!

Ο Κικάνοβιτς έκανε… πάρτι στο πρώτο δεκάλεπτο, βρίσκοντας κάθε κενό από την λανθασμένη άμυνα του Χάγκινς και των υπόλοιπων ψηλών του Άρη. Έκλεισε το ημίχρονο με 15 πόντους και 7/10 δίποντα. Στο δεύτερο ημίχρονο… εξαφανίστηκε. Και ο Χάγκινς, αλλά κυρίως ο Σίμτσακ και εν συνεχεία οι Κοέν και Γουάιτ τον έπαιξαν πολύ σωστή άμυνα, δεν του επέτρεψαν όχι να σουτάρει, αλλά να πάρει τη μπάλα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Βόσνιος σέντερ να κάνει μόλις δύο προσπάθειες στο δεύτερο μέρος και να μείνει στο… μηδέν!

Ο Μιλοσάβλιεβιτς των 11 πόντων και του ενός λάθους στο πρώτο μέρος, τελείωσε τον αγώνα με 14 πόντους, έχοντας 1/5 σουτ εντός παιδιάς στο δεύτερο ημίχρονο και άλλα δύο λάθη! Το κυριότερο; Οι κίτρινοι, κυρίως οι Μούρτος, Πελεκάνος και Μακ Νιλ του έκοψαν τη δημιουργία. Στο Βερολίνο είχε εννιά ασίστ, χθες μόλις τρεις.

To Top