ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Λεμπρόν… απολογήθηκε για την απόλυση Μπλατ!

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που στο άκουσμα της απόλυσης του Ντέιβιντ Μπλατ από τους Καβαλίερς χρέωσαν την απόφαση της διοίκησης στον Λεμπρόν Τζέιμς!

Ο ίδιος υπεραμύνθηκε της επιλογής του να εκφράζει ελεύθερα και δημόσια τις απόψεις του και ταυτόχρονα έβαλε κατά εκείνων που, στο περιβάλλον του ΝΒΑ, έσπευσαν να κάνουν λόγο για εντολή του.

Από τα λεγόμενά του πάντως ακούστηκε κάπως υπεροπτικός. Και ολίγον παρεμβατικός. Ιδού: “Ο κόσμος με παρεξηγεί γιατί είμαι ένας έξυπνος παίκτης και έχω εκφράσει τη γνώμη μου για ορισμένα πράγματα. Τι θέλετε να κάνω. Ν’ αδιαφορήσω επειδή έχω υψηλό δείκτη μπασκετικής νοημοσύνης. Αν αυτό θέλετε, δεν πρόκειται να το κάνω γιατί έχω τόσα πολλά να δώσω στο σπορ.

Οι Καβς είναι στην πυρά εδώ και μέρες. Ο κόουτς των Μάβερικς, ο Ρικ Καρλάιλ, ο πρόεδρος της Ένωσης προπονητών είπαν ότι η απόλυση του Μπλατ ήταν ντροπή. Ο προπονητής των Σπερς πυροβόλησε τον τζένεραλ μάνατζερ των Καβς Ντέιβιντ Γκρίφιν μετά το σφυροκόπημα των Σπερς από τους Γουόριορς λέγοντας χαριτολογώντας πως “είμαι χαρούμενος που ο διευθυντής δεν ήταν στα αποδυτήρια γιατί ίσως θα είχα απολυθεί”.

Αν νιώθω πως έχω κάτι που θα βοηθήσει την ομάδα, θα το προσφέρω οπωσδήποτε. Με βοήθησε να κατακτήσω δύο τίτλους. Αλλά νομίζω ότι είναι αισχρό που ο κόσμος θέλει να πετάξει το όνομά μου στη λάσπη χωρίς κανένα λόγο, εξαιτίας της φημολογία ή των υποθέσεων. 

Δεν χρειάζεται πάντως ν’ ανησυχείτε τόσο πολύ. Είμαι με 14 παίκτες εδώ, διαθέτω μια βάση οπαδών εδώ και άλλη μία σε ολόκληρο τον κόσμο που αγαπούν και σέβονται ό,τι κάνω. Προσωπικά δεν μπορώ να ανησυχώ για μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που θέλουν να χρησιμοποιούν την αρνητική ενέργειά τους για να πάρουν τη δική μου θετική. Δεν θα το επιτρέψω να συμβεί”.

Πηγή: contra.gr

 

To Top