ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εγκώμια από Αργεντινή και Γαλλία για το εκρηκτικό ξεκίνημα του Μαντσίνι

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι έκανε ένα δυναμικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα και όχι άδικα η λάμψη του, βγήκε έξω από τα ελληνικά σύνορα.

Η απόδοση του Αργεντίνου μέχρι τώρα καταγράφει το καλύτερο διάστημα με τα κιτρινόμαυρα και δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί θέμα συζήτησης τόσο στην πατρίδα του την Αργεντινή, όσο και στην Γαλλία από το πέρασμα του από Μπορντό, Οσέρ και Τουρ.

Τα μέσα ενημέρωσης αναφέρονται με κολακευτικά σχόλια στο εκρηκτικό του ξεκίνημα, τονίζοντας ότι είναι από τους παίκτες κλειδιά του φετινού Άρη. Και όχι άδικα.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι ήταν σίγουρα το πρόσωπο της πρεμιέρας για τον Άρη, πραγματοποιώντας, μια από τις πιο ώριμες και ουσιαστικές εμφανίσεις του με τα κιτρινόμαυρα κόντρα στον Λεβαδειακό. Η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο καλή, στα παιχνίδια με Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ, όμως στην Τρίπολη “επέστρεψε” δείχνοντας πόσο πολύτιμος είναι. Και φυσικά με τον Ολυμπιακό έβαλε για τα καλά το… κερασάκι στην τούρτα.

Ο Αργεντίνος μπήκε με… φόρα στον ελληνικό μαραθώνιο και έδειξε τον δρόμο στους κιτρινόμαυρους. Φέτος έχει ήδη τρία γκολ, δυο ασίστ, είναι πρώτος σε τελικές στο πρωτάθλημα (14) και πρώτος σε σουτ εκτός περιοχής (9).

Το τέρμα του Μαντσίνι υποψήφιο για γκολ της αγωνιστικής! (photo)

Συνολικά μετράει 109 συμμετοχές με τον Άρη, έχει φτάσει ήδη τα 13 γκολ, με 13 ασίστ.

Είναι γεγονός ότι ο Μαντσίνι σε μια χρονιά ιδιαίτερα απαιτητική σε ότι αφορά τις θέσεις των μεσοεπιθετικών έδειξε ότι θέλει να έχει αυτός τον πρωταγωνιστικό ρόλο!

Κάτι που επισημαίνεται και από τα μέσα ενημέρωσης σε Αργεντινή και Γαλλία, τη στιγμή που δικαιώνεται η στάση του Άρη να πει όχι στις προσφορές για τη μεταγραφή του, από τη στιγμή που ήταν πολύ μακριά από την πραγματική του αξία.

O Μαντσίνι πήρε το όπλο του, πρώτος σκόρερ του Άρη, τρίτος στην λίγκα

To Top