Χωρίς κατηγορία

Εγραψε ιστορία η Σίτι : Πέντε παίκτες με 10+ γκολ σε μια σεζόν

Mπορεί η Μάντσεστερ να μην κατάφερε να αμφισβητήσει σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος την κυριαρχία της Λίβερπουλ, ωστόσο για άλλη μια χρονιά έδειξε ότι είναι μία από παραγωγικές ομάδες της Ευρώπης.

Μάλιστα, η αρμάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Απόδειξη αυτού η εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στην Νιουκάστλ, όπου και επικράτησε με το εμφατικό 5-0.

Έπειτα και από αυτό το παιχνίδι, οι Πολίτες έγραψαν ιστορία στην Premier League, καθώς πλέον έχουν πέντε ποδοσφαιριστές με 10+ γκολ σε μια αγωνιστική περίοδο. Κάτι το οποίο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στα χρονικά του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Αγουέρο έχει 16 γκολ, ο Στέρλινγκ 13, ο Ζέσους έφτασε στα 11, τα ίδια έχει ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, ενώ 10 έχει ο Ρίγιαντ Μαχρέζ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Manchester City have become the first side in Premier League history to have 5️⃣ players with 10+ goals in a single season! ?? – Sergio Aguero (16) Raheem Sterling (13) Gabriel Jesus (11) Kevin De Bruyne (11) Riyad Mahrez (10)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sky Sports (@skysports) στις

To Top