“Εγχείριση” από Κομίνη στο περσινό Λεβαδειακός-Άρης!

Ο Γιώργος Κομίνης, ο οποίος θα σφυρίξει τον αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό είχε βρεθεί στον δρόμο του Άρη, στο περσινό παιχνίδι των δυο ομάδων στην Λιβαδειά! Και μάλιστα είχε κάνει… “εγχείριση” χωρίς αναισθητικό στους κίτρινους.

Διαβάστε από το αρχείο του PRESSARIS την κριτική από το περσινό Λεβαδειακός-Άρης για τον Κομίνη:

1. Ο ανεκδιήγητος διαιτητής Κομίνης, που απέβαλε άδικα τον Λαζαρίδη στο 74′ αλλά «χαρίστηκε» στους Τομάς (60′) και Λισγάρα (80′) του Λεβαδειακού, υποχρέωσε τον Άρη σε ισοπαλία 1-1 (54′ Φαβάλι – 35′ Γιαννιώτας) στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Το ντεμπούτο του Μανουέλ Μασάδο επισκιάστηκε από άλλη μια άθλια διαιτησία, που αφήνει τους «κίτρινους» ακόμα πιο πίσω στη βαθμολογία…

2. Στο ίδιο έργο θεατές, για μια ακόμη φορά με τη διαιτησία. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Γιώργο Κομίνη γέμισε με οργή τους ανθρώπους του Άρη, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

Οι δυο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Γιώργος Κολτσίδας και Αγαπητός Αμπελάς έτρεξαν πάνω στον ρέφερι από τη Θεσπρωτία εκφράζοντας έντονα παράπονα!

3. «Τι ήταν αυτά που έδινες σήμερα σε όλο το παιχνίδι; Γιατί απέβαλες τον Λαζαρίδη χωρίς να έχει κάνει τίποτα; Γιατί δεν έδωσες κίτρινη στον Τομάς, που ήταν δεύτερη και αποβολή; Μας εκδικείστε;» ήταν μερικά από τα λόγια που… εν θερμώ απεύθυναν στον διαιτητή.

Ο Κομίνης φυσικά και δεν αντέδρασε… Τι θα μπορούσε να πει για να δικαιολογηθεί;

Έπαιξε και στο ΑΕΚ-Άρης

Ο Κομίνης σφύριξε το φετινό ΑΕΚ-Άρης, χωρίς το τεράστιο λάθος, αλλά…

Διαβάστε την κριτική από το PRESSARIS:

Ο Γιώργος Κομίνης δεν έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας, ωστόσο οι αποφάσεις του δεν αλλοίωσαν σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα. Ελέγχεται για την απόφαση στο φάουλ του Βλάχου στον Γιαννιώτα. Τέτοιες ενέργειες τιμωρούνται με κόκκινη κάρτα.

Στο 89’ ο Κομίνης έκλεισε τα μάτια σε κόκκινη κάρτα του Βλάχου, όταν ο Γιαννιώτας βγήκε σε κόντρα επίθεση, ο παίκτης της ΑΕΚ τον ανέτρεψε με επικίνδυνο τάκλιν από πίσω, αλλά ο διαιτητής έδειξε μόνο κίτρινη.

Στο παρακάτω βίντεο η φάση του πέναλτι στο 2:07

To Top