ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζει… απτόητος και ατιμώρητος ο Κομίνης! Όλα όσα έχει κάνει εις βάρος του Άρη… (videos)

Ο Γιώργος Κομίνης συνεχίζει… περήφανα το έργο της εξυγίανσης, αδικώντας όπου σταθεί και βρεθεί τον Άρη, τις δύο τελευταίες σεζόν!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Οργή στον Άρη για μια ακόμη φορά για τον τρόπο με τον οποίο είδε (;) o Κομίνης στο VAR μαζί με τον… βοηθό του Κουτσιαύτη! Τι περιμένει ο Περέιρα να τον στείλει σπίτι του;” όπως ανέφεραν από την κιτρινόμαυρη ΠΑE (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Το ξέσπασμα του Άρη για την χθεσινή παρουσία του Κομίνη στο VAR, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, για τον ρέφερι από την Θεσπρωτία.

Η αρχή έγινε πέρσι, όταν ο Κομίνης “εκλεισε” τα μάτια του ως πρώτος διαιτητής στο πεντακάθαρο πέναλτι που έγινε μπροστά του πάνω στον Ματέο Γκαρσία στην Νέα Σμύρνη. Ο Άρης ήταν πίσω στο σκορ με 1-0 και η παράβαση είχε γίνει νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο…

Η συνέχεια δόθηκε φέτος από τον Κομίνη, στην πρώτη ήττα του Άρη με τον Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο του. Στο Ηράκλειο κι ενώ το σκορ ανάμεσα σε ΟΦΗ και Άρης ήταν στο 1-1, ο Κομίνης ως πρώτος διαιτητής μαζί με τον Τζήλο στο VAR, έπνιξαν πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στον Αμπού Μπα!

Η συγκεκριμένη φάση στο 3.15΄του βίντεο…

 

To Top