ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οργή στον Άρη για Κομίνη! “Είναι επικίνδυνος! Τι περιμένει ο Περέιρα να τον στείλει σπίτι του;”

Οργή στον Άρη για μια ακόμη φορά για τον τρόπο με τον οποίο είδε (;) o Κομίνης στο VAR μαζί με τον… βοηθό του Κουτσιαύτη! Τι περιμένει ο Περέιρα να τον στείλει σπίτι του;” όπως αναφέρουν από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ…

 

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Όλη η υγιώς σκεπτόμενη ποδοσφαιρική Ελλάδα είδε για μια ακόμη φορά, η διαιτησία και το VAR να σταματούν τον Άρη με… χειρουργική ακρίβεια!

Ο Τζοβάρας έχοντας την “βοήθεια” του ανεπαρκούς Κομίνη και του Κουτσιαύτη, αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Όπως ανέφεραν κύκλοι της ΠΑΕ Άρης: “Τι άλλο πρέπει να κάνει ο Κομίνης για να καταλάβει ο Περέιρα ότι πρέπει να τον στείλει σπίτι του;” συμπληρώνοντας με έμφαση ότι: “Είτε σφυρίζει, είτε είναι στο var, είναι επικίνδυνος ο άνθρωπος για το άθλημα…” ενώ προτρέπουν τον αρχιδιαιτητή να τον στείλει… “σπίτι του τώρα! Έτσι κι αλλιώς είναι θέμα χρόνου, να πάει σπίτι του με αυτά που αποφασίζει και κυρίως με αυτά που… δεν βλέπει”!

Ο Κομίνης έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης στην φάση του τέταρτου γκολ του Ολυμπιακού, όταν έκλεισε τα μάτια στο φάουλ που έγινε στον Φετφατζίδη και στην εξέλιξη της φάσης δεν πήρε θέση για το ανύπαρκτο πέναλτι από το οποίο διαμορφώθηκε το 4-1.

To Top