ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εθελοντική ομάδα: Όταν η αγάπη για τον Άρη γίνεται πράξη (photos)

Η αγωνιστική δράση μπορεί να έχει ξεκινήσει και το μυαλό όλων μπορεί να βρίσκεται στον Άρη και στους αγώνες που δίνει  αλλά υπάρχουν κάποια παιδιά που συνεχίζουν να δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα ώστε να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα και να μεταμορφώσουν και πάλι το «Κλεάνθης Βικελίδης» στο στολίδι που πρέπει να είναι.

Πριν περίπου τρείς μήνες μέσα από τα γκρουπ στα Social Media έπεσε στο τραπέζι της Αρειανής οικογένειας μια ιδέα, να δημιουργηθεί μια εθελοντική ομάδα φιλάθλων του Άρη η οποία θα έχει ως στόχο την αναμόρφωση του γηπέδου(«Κλεάνθης Βικελίδης») που για τον κάθε Αρειανό αποτελεί δεύτερο του σπίτι.

Στην ιδέα συμφώνησαν αρκετά άτομα και αφού πραγματοποίησαν το πρώτο τους αναγνωριστικό ραντεβού, ξεκίνησαν δουλειά. Οι πρώτες τους σκέψεις ήταν ότι θα διορθώσουν ότι ήταν εφικτό για τις δυνατότητες τους δηλαδή κάποια βαψίματα και καθαριότητα. Έτσι με όρεξη, διάθεση και απέραντη αγάπη για τον Άρη ξεκίνησαν να κάνουν πράξη τις σκέψεις τους. Η συμμετοχή στο κάλεσμα τους ήταν αξιοπρεπής, μαζεύτηκαν αρκετά άτομα που ήθελαν να βοηθήσουν και από τις πρώτες μέρες όλα έδειχναν ότι η δουλειά που θα γίνει θα είναι αξιέπαινη.

Ξεκίνησαν πρώτα καθαρίζοντας τους χώρους εξωτερικούς και εσωτερικούς, μαζεύοντας ότι σκουπίδια η μπάζα υπήρχαν και αφού τελείωσαν ξεκίνησαν το βάψιμο του γηπέδου στις θύρες εξωτερικά και εσωτερικά.

Κάποια στιγμή τελείωσαν αυτές τις δουλειές με το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά φανταστικό. Τα παιδιά αυτά είχαν ακόμα πολλά να δώσουν και αφού είδαν ότι συμμετοχή και θέληση υπήρχαν σε άφθονο βαθμό, βάλανε καινούριους στόχους. Ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις ήταν οι επόμενοι «ασθενείς» αυτών των σύγχρονων «κιτρινόμαυρων» ηρώων. Για μια ακόμα φορά ξεπέρασαν κάθε προσδοκία πετυχαίνοντας πολύ καλή δουλειά και με την βοήθεια φίλων ηλεκτρολόγων και υδραυλικών δώσανε «πνοή» και πάλι στις «νεκρές» εγκαταστάσεις.

Αυτά τα παιδιά που έχουν ως μοναδικό κίνητρο την καψούρα τους, δεν έχουν σταματήσει την δουλειά και αφού έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, έχουν προχωρήσει σε καινούριες ιδέες ώστε να ομορφύνουν και άλλο το γήπεδο. Η προσπάθεια αυτών των παιδιών, κάνει κάποιον να σκέφτεται, ότι συνεργείο να είχε προσληφθεί για να κάνει ότι κάνουν οι εθελοντές δεν θα έκανε τόση καλή δουλειά. Γενικώς καθημερινά οι «ήρωες» αυτοί αφήνουν τον οποιονδήποτε έκπληκτο αλλά και βαθιά συγκινημένο με την ασμίλευτη αγάπη που δείχνουν για την ομάδα, αξίζουν τον σεβασμό του καθενός.

Είναι πραγματικοί ήρωες που διδάσκουν καθημερινά αλλά και μας θυμίζουν την φράση «όταν υπάρχει το θέλω υπάρχει και το μπορώ, και σε συνδυασμό με την αγάπη για κάτι γίνονται θαύματα.

Πηγή: yellownews.gr

To Top