Εθνική Ελλάδας: Αποχώρησε από την προπόνηση ο Λυκογιάννης

Ένα πρόβλημα στη γάμπα δεν επέτρεψε στον Μπάμπη Λυκογιάννη να ολοκληρώσει την τελευταία προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας πριν το κυριακάτικο ματς με τη Μολδαβία.

Με προπόνηση στο Κισινάου στο γήπεδο «Σταντιόνουλ Ζίμπρου» ολοκλήρωσε η Εθνική Ελλάδας την προετοιμασία της για τον κυριακάτικο αγώνα με τη Μολδαβία (21:45) στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής του Nations League.

O Τζον Φαν’τ Σχιπ είχε ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής καθώς ο Μπάμπης Λυκογιάννης ένιωσε ένα σφίξιμο στη γάμπα και αποχώρησε από την προπόνηση. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε ότι θέλει από τους παίκτες του να κυριαρχήσουν στην αναμέτρηση, παίζοντας το παιχνίδι τους και να προσπαθήσουν να κάνουν το επόμενο βήμα πετυχαίνοντας περισσότερα γκολ.

Από την πλευρά των διεθνών μας, αυτός που μίλησε ήταν ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος υποστήριξε ότι η Εθνική ομάδα θα δώσει τα πάντα για δύο νίκες τόσο με Μολδαβία όσο και με Σλοβενία, προσπαθώντας παράλληλα να παίξει και καλό ποδόσφαιρο.

To Top