Ο Ζιάγκος ακόμα τον Άρη έχει στο μυαλό του…

Ο Ηρακλής επέστρεψε στις νίκες για το πρωτάθλημα της Basket League, αλλά ο  Βαγγέλης Ζιάγκος έχει ακόμα στο μυαλό του την ήττα από τον Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ηρακλή στην ΕΡΤ, μετά τη νίκη επί του Ιωνικού στη Νίκαια: «Είναι πολύ σημαντική νίκη, όπως και κάθε νίκη. Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, ειδικών συνθηκών, συμμετέχουμε όλοι σε μία διαδικασία ειδικών συνθηκών, με τον Άρη ο αγώνας αναβλήθηκε δύο φορές, όσοι γνωρίζουμε από ομαδικό αθλητισμό καταλαβαίνουν τι λέω, ένα διάστημα χωρίς αγωνιστικό ρυθμό. Περνούμε από το ένα άκρο στο άκροι, χάσαμε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να έχει κερδηθεί με τον Άρη, τα παιδιά έπρεπε να προετοιμαστούν σε τρεις μέρες για το επόμενο παιχνίδι . Μπράβο στα παιδιά και με τον τρόπο που διάβασαν το παιχνίδι με τον Ιωνικό, που αγωνίστηκαν και που αντέδρασαν».

Για τους Τσαϊρέλη, Μπόουλιν και Βεργίνη που πρωταγωνίστησαν: «Έχει να κάνει με την αθλητική ποιότητα των παιδιών και με τον αθλητικό τους εγωισμό. Δέχθηκαν σκληρή κριτική. Αντέδρασαν, τους ενόχλησε η ήττα με τον Άρη. Ο Μπόουλιν έκανε πολύ καλό παιχνίδι».

To Top