Τσιμίκας: “Αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα”

Ο Κώστας Τσιμίκας εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή σε επίσημο αγώνα της Εθνικής ύστερα από δύο μήνες, ενώ υποστήριξε πως η “γαλανόλευκη” είναι ικανή για πολλά πράγματα.

Ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ, ο οποίος απουσίασε από τις προηγούμενες κλήσεις εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού, εξέφρασε τη χαρά του που επέστρεψε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ενώ αυτή η ομάδα είναι ικανή για πολλά πράγματα.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι υγιής και πίσω στην Εθνική. Είμαι έτοιμος και ελπίζω να πάρουμε τη νίκη στα δύο παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος που θα ξαναφορέσω το εθνόσημο και θα δώσω τα πάντα”, σχολίασε αρχικά.

Για τον αγώνα με τη Μολδαβία: “Κάθε παιχνίδι με την Εθνική έχει μία πίεση. Πάνω απ’ όλα θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να νικάμε. Οπότε, ήρθαμε εδώ για τη νίκη”.

Για την εικόνα της Εθνικής: “Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, τα πάντα κατακτιόνται μέσα στο γήπεδο. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο, ταλαντούχο. Αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Αλλά πρέπει να το δείχνουμε στο γήπεδο και όχι στα λόγια. Η ομάδα είναι έτοιμη”.

Για το κίνητρό του: “Το κίνητρό μου είναι να φοράω το εθνόσημο, να δίνω τα πάντα γι’ αυτή τη φανέλα και να έχουμε μόνο νίκες”.

To Top