Εθνική, επόμενη μέρα: Θέλει δουλειά, πολύ κακό για το τίποτα ο Καρνέζης (video)

Η επόμενη μέρα για την Εθνική Ελλάδας μετά το 1-1 με το Βέλγιο στο φιλικό της Κρήτης δείχνει ότι θέλει δουλειά πολύ το συγκρότημα του Σάντος, ενόψει της συμμετοχής στην τελική φάση του Euro 2012. Χαρακτηριστικά είναι τα σχόλια του Τύπου στο σύνολό του…

«Χωρίς ρυθμό και διάθεση,  η εθνική Ελλάδος ήρθε ισόπαλη 1-1 με το Βέλγιο! Έδειξε πως έχει… δρόμο για το Euro και χρειάζεται ακόμη δουλειά!  Δουλειά και αμυντικά, αλλά κυρίως από την μέση και μπροστά, όπου η ομάδα δεν απείλησε σχεδόν καθόλου. Χρόνος υπάρχει, όπως και αισιοδοξία πως ο Πορτογάλος προπονητής θα έχει την ομάδα έτοιμη όταν θα πρέπει» σημειώνει το gazzetta.gr.

Το sentragoal.gr σημειώνει: «Ο Σάντος συνέχισε να ανακατεύει την τράπουλα αλλά η εικόνα της ομάδας δημιουργικά παρέμεινε η ίδια. Νωθρή και άοσμη… Η Ελλάδα παρά το αριθμητικό της πλεονέκτημα δεν έβαλε την μπάλα κάτω κι έπαιξε με σέντρες, όμως πολιόρκησε τα καρέ του Μινιολί με κάποιες στημένες φάσεις, κυρίως κόρνερ. Δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις και κάπως έτσι φτάσαμε στο φινάλε του αγώνα με τους δυο προπονητές να βγάζουν τα συμπεράσματά τους και τον Σάντος να καλείται να διορθώσει τα κακώς κείμενα…».

Ο νεαρός Καρνέζης, ο οποίος προτιμήθηκε από τον Βελλίδη έκανε ντεμπούτο, αλλά δεν έπεισε κάτω από τα γκολπόστ. Χαρακτηριστικά σημειώνει το sport.gr: «Ας αφήσουμε στην άκρη τη θέση του τερματοφύλακα. Ο Καρνέζης πιέστηκε ελάχιστα, αλλά δεν ενέπνεε τη σιγουριά του βασικού τερματοφύλακα. Ειδικά στις εξόδους (περίπου μία στις τέσσερις καθάριζε στα πολλά κόρνερ του Βελγίου), αλλά και στη συνεργασία του με την άμυνα (καθόλου παράλογο, αφού δεν είχε ξανασυνεργαστεί με κανέναν από όσους αγωνίστηκαν στην αμυντική γραμμή). Εχω την εντύπωση ότι αυτό που ξεκαθαρίστηκε είναι ότι ο Τζόρβας και ο έτοιμος Σηφάκης, εξακολουθούν να έχουν το προβάδισμα».

«100 μέρες προθεσμίς… Τόσες έχει ο Φερνάντο Σάντος μέχρι την πρεμιέρα του EURO 2012 προκειμένου να διορθώσει τα κακώς κείμενα και οι διεθνείς να βρουν κέφι για μπάλα, κάτι που λογικά όμως, δεν θα τους λείψει στα γήπεδα Πολωνίας και Ουκρανίας. Ισοπαλία 1-1 για την Εθνική Ελλάδας στο φιλικό κόντρα στο Βέλγιο, σε ένα ματς που θα θυμούνται μόνο Καρνέζης και Φορτούνης αφού συνδυάστηκε με το ντεμπούτο τους» γράφει το sport-fm. gr

Δείτε τα highlights του φιλικού της Εθνικής με το Βέλγιο
{youtube}fmc3SeMjqVA|640|360|1{/youtube} 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top