Μετράει τους… μάχιμους, καταστρώνει τα πλάνα του ο Μασάδο

Η προετοιμασία του Άρη μπήκε στην τελική της ευθεία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Μανουέλ Μασάδο μετράει σήμερα τους… μάχιμους και καταστρώνει τα τελικά του πλάνα ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλους προπονητής περιμένει να διαπιστώσει την ετοιμότητα από τους:

Μάρκο Βελλίδη… Την Τετάρτη προκάλεσε… καρδιοχτύπια, μια ένας από τους πλέον φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως είναι ο Βελλίδης δεν προπονήθηκε, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Δεν προπονήθηκε λόγω μια ίωσης που τον ταλαιπωρεί και η σημερινή μέρα θα δείξει κατά πόσο θα είναι απολύτως καλά για να υπερασπιστεί τα δοκάρια των κίτρινων. 

Νέρι Καστίγιο… Θα χρειαστεί μια ακόμη μέρα τη σημερινή για να διαπιστωθεί εάν είναι έτοιμος για την επιστροφή στην πρώτη γραμμή της… αντεπίθεσης. Ανεβάζει ρυθμούς και σήμερα Πέμπτη θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ξεπέρασε πλήρως την θλάση στον δικέφαλο. 

Ρικάρντο Φατί… Αγωνίστηκε την Τετάρτη το βράδυ με την Εθνική Σενεγάλης στην Νότια Αφρική και ξεκίνησε έναν… αγώνα δρόμου για να προλάβει να δώσει το παρών στην προπόνηση της Παρασκευής.

Γιάννη Γιαννιώτα… Έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Ελπίδω στη Γερμανία. Τρέχει κι αυτός να προλάβει και κυρίως να διαπιστωθεί εάν η συμμετοχή του επί 23’ με το ομοσπονδιακό συγκρότημα δεν επηρέασε την ομαλή επιστροφή του από τον τραυματισμό που είχε.

Μανώλη Παπαστεριανό… Χωρίς πρόβλημα προπονήθηκε και χθες μετά την αφαίρεση υγρού από το γόνατό του και περιμένει την… ολική επιστροφή του.

Σήμερα αναμένεται να δώσει το παρών στην προπόνηση και ο Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος βρέθηκε στο Ηράκλειο, προκειμένου να τον εξετάσει ο φυσιοθεραπευτής της Εθνικής Βελγίου, μια και αυτός είναι ο άνθρωπος που είχε αναλάβει την επίβλεψή του προγράμματός αποκατάστασής τους κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αμβέρσα, στο ειδικό κέντρο.

 
Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top