Εθνική μπάσκετ: Sold out ο αγώνας με την Τουρκία

Μεγάλες πιένες θα ζήσει απόψε το ΟΑΚΑ, καθώς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Τουρκία για το AEGEAN Ακρόπολις (21:00).

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις
Εξ αρχής η προπώληση για το συγκεκριμένο ματς ήταν πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια και χθες το μεσημέρι είχαν απομείνει λιγότερα από 2.000 εισιτήρια. Μάλιστα, σήμερα αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη χθεσινή του απουσία στη νίκη επί της Γεωργίας (80-67).
Πρόκειται για το τελευταίο φιλικό της «επίσημης αγαπημένης» πριν τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το Ευρωμπάσκετ, αλλά όχι και το τελευταίο ματς μπροστά στο κοινό της. Κι αυτό γιατί την επόμενη Κυριακή, 28 Αυγούστου (20:00) υπάρχει στο ΟΑΚΑ ο αγώνας με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση αυτή θα βγουν σε κυκλοφορία τη Δευτέρα.
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
Η Εθνική Ανδρών θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το τουρνουά AEGEAΝ Ακρόπολις! Θα νιώσει την αγάπη του κόσμου, ο οποίος φρόντισε να μην υπάρχει ούτε μία θέση κενή για τον αποψινό (19/8, 21.00, ΕΡΤ) αγώνα με την Τουρκία! Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, ο αγώνας είναι Sold Out και ο Δημήτρης Ιτούδης με τους παίκτες του θα έχουν δίπλα τους 18.000 φωνές να τους στηρίζουν σε κάθε άμυνα, σε κάθε πάσα, σε κάθε σουτ!
Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια να προσέλθουν νωρίς στο ΟΑΚΑ. Άλλωστε λίγο νωρίτερα, στις 18.00, υπάρχει στο πρόγραμμα και ο αγώνας Πολωνία – Γεωργία!

To Top