«Χαϊδεμένος και αφόρητος»: Μεγάλη γκρίνια στα αποδυτήρια της Παρί για Εμπαπέ

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα, μοιράζοντας δύο… πεντάρες σε Κλερμόν (0-5) και Μονπελιέ (5-2). Παρόλα αυτά, όλα τα φώτα παραμένουν στραμμένα και μάλιστα για άσχημο λόγο πάνω στον Κιλιάν Εμπαπέ, αφού η συμπεριφορά του δεν είναι η καλύτερη δυνατή και έχει προκαλέσει τα σχόλια πολλών ανθρώπων.

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις

Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει πάρει πολλές εγγυήσεις από τη διοίκηση της Παρί, αλλά και το ελεύθερο να είναι το… αφεντικό στην ομάδα. Είχε συμφωνηθεί άλλωστε ανάμεσα στις δύο πλευρές πως ο Εμπαπέ θα έχει λόγο στα μεταγραφικά και συνολικά στα ζητήματα της ομάδας.

Ο Εμπαπέ πλέον έχει τον μεγαλύτερο μισθό στην Παρί, ακόμη και από τους Νεϊμάρ και Μέσι, ενώ τον ακούνε από τη διοίκηση και εκτός γηπέδου. Ήταν υπέρ, για παράδειγμα, της απόλυσης του προπονητή Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και του διευθυντή ποδοσφαίρου Λεονάρντο. Ζήτησε επίσης από τον Αλ Κελαϊφί να διαλύσει το… παρεάκι των Αργεντινών (Μέσι, Ντι Μαρία, Ικάρντι, Παρέδες μεταξύ άλλων), με το οποίο ήταν κοντά και ο Νεϊμάρ, για τον οποίο επίσης δε «καιγόταν» ο Εμπαπέ να παραμείνει στην Παρί.

Οι συμπαίκτες του, με πρώτο τον Νεϊμάρ αλλά και τον Μέσι, δείχνουν με τις κινήσεις τους μέσα στο γήπεδο πως έχουν «χαλαστεί» με τον Εμπαπέ, ο οποίος με τη σειρά του είναι πιο «μόνος». Μάλιστα, πολλά σχόλια ακούγονται μέσα στα αποδυτήρια από τους συμπαίκτες του, με αρκετούς να τον χαρακτηρίζουν ως «χαϊδεμένο και αφόρητο».

To Top