Εθνική: Πολύ δύσκολα με Γαλλία ο Σιώπης, κλήθηκαν Ζέκα και Τσιγγάρας

Κάλεσε Ζέκα και Τσιγγάρα στην Εθνική ο Πογέτ, πολύ «χλωμό» για Σιώπη με Γαλλία.

Ο μέσος της Κάρντιφ ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων που έχει στους προσαγωγούς και όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στους «τρικολόρ» την Τρίτη (21/11, 21:45) για την αυλαία της προκριματικής φάσης του Euro.

Βλέποντας ο Ουρουγουανός τεχνικός ότι λιγοστέψαν ακόμα περισσότερα οι επιλογές του για τα χαφ (Κουρμπέλης, Μάνταλος είναι τιμωρημένοι), προχώρησε στην κλήση του Ζέκα, ο οποίος επανέρχεται έπειτα από καιρό στην γαλανόλευκη, αλλά και του Τσιγγάρα. Ο άσος του ΠΑΟΚ κλήθηκε για πρώτη φορά, ενώ τελευταία συμμετοχή του μέσου του Παναθηναϊκού με την Ελλάδα καταγράφεται στις 8 Σεπτεμβρίου του 2021, στο 2-1 επί της Σουηδίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Πογέτ σχεδιάζει να παρατάξει την Ελλάδα με τετράδα στην άμυνα (και όχι με τρία στόπερ όπως κόντρα στην Ολλανδία), με τους Τσιμίκα και Μπάλντοκ να μην υπολογίζονται, καθώς επέστρεψαν στην Αγγλία. Ο Μπακασέτας είναι ο μόνος σίγουρος για την τριάδα στα χαφ, ενώ φαίνεται ότι Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος και Αλεξανδρόπουλος είναι αυτοί που διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις.

Παράλληλα, ο 55χρονος προπονητής δεν θα είναι στον πάγκο, καθώς είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση με την Ολλανδία στην OPAP Arena και στη θέση του θα βρεθεί ο άμεσος συνεργάτης του, Τζεράρντ Νους.

To Top