ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνικός Κήρυξ: “Ο ανταγωνιστικός Άρης, θα ανεβάσει το επίπεδο της Σούπερ Λιγκ”

Η εφημερίδα της ομογένειας στη Νέα Υόρκη, ο “Εθνικής Κήρυξ”, δημοσίευσε στην αγγλική ιντερνετική του έκδοση (thenationalherald.com) ένα θέμα για τον Άρη γύρω από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου και το πόσο άλλαξαν την ομάδα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Το εντυπωσιακό πέρασμα (3-0) του Αρη από την Τρίπολη στο παιχνίδι με τον Αστέρα, ήρθε να επιβεβαιώσει την αγωνιστική άνοδο των «κίτρινων» που έφτασαν τις τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και εδραιώθηκαν στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα η οποία οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.

Η αγωνιστική μεταμόρφωση του Αρη οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στις χειμερινές μεταγραφές που πραγματοποίησε και οι οποίες αποδεικνύονται όλες επιτυχημένες. Ο Αργεντινός Μάρτιν Τόνσο κάνει τη διαφορά στον χώρο της μεσαίας γραμμής αγωνιζόμενος πίσω από τον σέντερ-φορ, ο Γάλλος στόπερ Λίντσεϊ Ρόουζ «θωράκισε» τα μετόπισθεν, ο Ούγγρος Μιχάλι Κόρχουτ «κρατάει» εξαιρετικά τη θέση του αριστερού μπακ-χαφ, ενώ ο Σουηδός Ντάνιελ Λάρσον ήρθε να καλύψει κατά τον καλύτερο τρόπο στα «φτερά» της επίθεσης το κενό του τραυματία Μπρούνο Γκάμα. Αν σε αυτούς προστεθεί και ο Γιάννης Φετφατζίδης ο οποίος μπορεί με την αναμφισβήτητη ποιότητά του να δώσει σημαντική ώθηση και πολλές λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί στον Αρη αισιοδοξούν βάσιμα ότι η ομάδα τους θα καταφέρει να επιστρέψει μετά από οκτώ χρόνια στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ελληνική Σούπερ Λιγκ έχει ανάγκη τον Άρη, τον κοιμώμενο γίγαντα της Θεσσαλονίκης, να είναι ανταγωνιστικός για να ανέβει το επίπεδο του πρωταθλήματος.

Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα…

To Top