ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο δύσκολος “αγώνας” του Γκάμα και η πορεία του Άρη που τον χαροποιεί…

Τον δικό του δύσκολο προσωπικό αγώνα δίνει το τελευταίο διάστημα ο Μπρούνο Γκάμα, καθώς πέρασαν σχεδόν δύο εβδομάδες από τη μέρα που πέρασε την πόρτα του χειρουργείου (ρήξη χιαστού).

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Πορτογάλος είναι στην πατρίδα του από την πρώτη στιγμή, εκεί έκανε την εγχείριση και εκεί θα ακολουθήσει όλο το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να επιστρέψει μόλις την ολοκληρώσει, προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις για να παρακολουθείται στενά και από το ιατρικό επιτελεί ο του Άρη. Όλα αυτά βέβαια το καλοκαίρι, στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν…

Ο ίδιος όμως παρότι στην Πορτογαλία δεν χάνει επαφή με την Ελλάδα. Επικοινωνεί συνεχώς με τους συμπαίκτες του, θέλοντας να είναι απόλυτα ενημερωμένος για την ομάδα.

Όπως τόνισε μάλιστα σε κάποιους εξ΄αυτών βλέπει όλα τα παιχνίδια της ομάδας, θέλοντας έστω και από μακριά να τους μεταφέρει την θετική του ενέργεια. Είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που η ομάδα βρήκε τον δρόμο της και πλέον πηγαίνει ολοταχώς για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

To Top