«Ειδικές αποστολές» και στο… εξωτερικό για τις υπογραφές!

Στην τελική ευθεία μπαίνει το 48ωρο που διανύουμε το θέμα της συμπλήρωσης του φακέλου για την αδειοδότηση. Από χθες Τετάρτη μέχρι και αυτήν την ώρα από τα γραφεία της ΠΑΕ πέρασαν και περνούν οι ποδοσφαιριστές του Άρη για να παραλάβουν τα σχετικά έγγραφα, ώστε να υπογράψουν και να μπουν οι υπογραφές στους διακανονισμούς.  

Οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές των κίτρινων έχουν πάρει τα σχετικά έγγραφα διακανονισμών. Παράλληλα ενημερώθηκαν για τις ημερομηνίες πληρωμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι νεαροί παίκτες της ομάδας (π.χ. Κανούλας, Γιαννίτσης, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης, Διούδης), αλλά και μεγαλύτεροι όπως π.χ. οι Νίκος Λαζαρίδης, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, Κώστας Καπετάνος κ.α. έχουν υπογράψει κιόλας και το ίδιο αναμένεται να συμβεί ως και την Παρασκευή που λήγει η διορία που έχουν οι ποδοσφαιριστές.  

«Αγκάθι» παραμένει η περίπτωση του Τόχα, ο οποίος συνεχίζει να είναι σκληρός διαπραγματευτής, έχοντας ως διαπραγματευτικό ατού του, την προσφυγή που έχει καταθέσει.

Παράλληλα κορυφώνεται η προσπάθεια για την εξασφάλιση των υπογραφών και από τους… πρώην εκ των οποίων όλοι έχουν συμφωνήσει προφορικά. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι στο εξωτερικό και γι αυτό ήδη έχουν ξεκινήσει… «αποστολές» εκτός συνόρων από στελέχη της ΠΑΕ για να αποσπαστούν οι υπογραφές σε υποθέσεις όπως των Κούπερ, Οριόλ, Πρόμπιερζ κ.α. προκειμένου να κλείσει και το κομμάτι αυτό.

Στην Αλκμήνης υπάρχει η αισιοδοξία ότι μέχρι την Παρασκευή το θέμα θα έχει ολοκληρωθεί θετικά.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top