«Σφίγγει» ο κλοιός για τον ΠΑΟ!

Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό, όσον αφορά τις οικονομικές εκκρεμότητες της «πράσινης» ΠΑΕ κι όπως όλα δείχνουν, το «τριφύλλι» μόνο με θαύμα δε θα τιμωρηθεί από την ΟΥΕΦΑ.

Όπως αναφέρεται σε σημερινά (Πέμπτη 29 Μαρτίου) φύλλα εφημερίδων, η κατάσταση στη διοίκηση των «πράσινων» είναι ανεξέλεγκτη, τη στιγμή που δεν υπάρχει μέτοχος ο οποίος θα ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές για ενδεχόμενο διακανονισμό, σε σχέση με τις οφειλές που υπάρχουν.

Οι ποδοσφαιριστές αρνούνται να υπογράψουν διακανονισμό, αφού ουδείς μπορεί να εγγυηθεί αν θα πάρουν τα δεδουλευμένα ακόμη και το καλοκαίρι, όμως κι αυτό, που επί της παρούσης μοιάζει αδύνατο, να συμβεί, υπάρχουν εκκρεμότητες απέναντι σε άλλους πιστωτές, όπως οι Λιόν, Τζένοα και Σετούμπαλ, που μοιάζει απίθανο να δείξουν την ίδια… κατανόηση.

Όλα αυτά συμβαίνουν μάλιστα τη στιγμή που υπάρχει ανοιχτή πλέον διαμάχη ανάμεσα σε Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλο, ενώ συγκεκριμένες εφημερίδες φίλα προσκείμενες στον Παναθηναϊκό, για να τονίσουν την τραγικότητα της κατάστασης έχουν ήδη ως δεδομένο τον αποκλεισμό της ομάδας τους, από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας χρονιάς.

Αυτό προφανώς και συσχετίζεται με τον Άρη, ο οποίος ακόμη και από την έκτη θέση αναμένεται να αποτελέσει ο… επιλαχών και να μη χάσει για δεύτερη σερί σεζόν το… τρένο της Ευρώπης. Βέβαια, ο Παναθηναϊκός είναι ο επόμενος αντίπαλος του Άρη και στο πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ, όμως αυτό ουδεμία σχέση έχει με τη διοικητική κατάσταση και θα πρέπει να προσέξουν πολύ οι παίκτες του Μασάδο.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com! 

To Top