Ειδική θεραπεία για Αγκάνθο, ατομικό ο Ουντότζι, με άδεια ο Τάτος

Πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου την Πέμπτη (31/10, 20:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της β’ φάσης (2η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ρούμπεν Πουλίδο ανέβασε ρυθμούς και συμμετείχε σε μεγάλο μέρος της προπόνησης.

Ο Σαλόζε Ουντότζι –για καθαρά προληπτικούς λόγους- ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας ενός χτυπήματος στο μηρό, «σουβενίρ» από το ματς με τον Πλατανιά.

Επίσης, για μια ακόμη μέρα γυμνάστηκε μόνος του και ο Άντι Ρένια (διάταση στον τετρακέφαλο).

Ο Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος συμμετείχε στη σημερινή πρωινή προπόνηση, το μεσημέρι υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές αίτιο των ενοχλήσεων που έχει στο γόνατο.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο Ισπανός επιθετικός ταλαιπωρείται από εκφυλιστική αρθροπάθεια του έξω διαμερίσματος στο γόνατο (φθορά στον χόνδρο).

Σύμφωνα με τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, το πρόβλημα του Αγκάνθο, που είναι χρόνιο, δεν επιδέχεται δραστική παρέμβαση, παρά μόνο ειδική θεραπεία, την οποία και ήδη ακολουθεί.

Να σημειωθεί ότι από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζε ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος είχε άδεια για μια προσωπική του υπόθεση.

Αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα Κυπέλλου με την ομάδα της Μαγνησίας.

To Top