ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εισαγγελέας ερευνά και τα βίντεο του Γ. Σαββίδη που πανηγυρίζει έξω από το Χαριλάου (video)

Και τα βίντεο εκτός από την φωτογραφία με πρωταγωνιστή τον Γ. Σαββίδη μελετάει εισαγγελέας!

Όπως έχουμε αναφέρει νωρίτερα, την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν οι αιχμές που άφησε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας κατά του Γιώργου Σαββίδη.

«Η φωτογραφία είναι ανατριχιαστική. Πρέπει επιτέλους να τελειώνουμε με αυτά, είναι συγκλονιστικό» σχολίασε ο κ. Κούγιας, δείχνοντας στους δημοσιογράφους, μία φωτογραφία που φαίνεται ένα μαχαίρι καρφωμένο σε μια ξύλινη επιφάνεια, την οποία δημοσίευσε στο Instagram ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, στις 29 Νοεμβρίου, λίγη ώρα μετά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα, με τη γηπεδούχο ομάδα να χάνει με 0-1 και να ακολουθεί η εισβολή οπαδών εντός του γηπέδου.

Πέρα όμως από αυτό, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στα χέρια του εισαγγελέα που ερευνά τη δολοφονία του Αλκη στη Θεσσαλονίκη, και κατ’ επέκταση την οπαδική βία και τη σύνδεση με την ομάδα του ΠΑΟΚ, βρίσκεται βίντεο με τον Γιώργο Σαββίδη. Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, στο εν λόγω βίντεο από το 2017, φαίνεται να πηγαίνει έξω από το γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης και φωνάζει συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ, ενώ άλλα συνθήματα υπέρ της ομάδας του ακούγονται δυνατά από τα ηχεία του αυτοκινήτου του. Μάλιστα, καταγράφει με το κινητό του όλο το σκηνικό και κάνει ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε εδώ:

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το συγκεκριμένο λόγω βίντεο βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα που ερευνά και το ενδεχόμενο της υποκίνησης βίας, τόσο από τον Γ. Σαββίδη όσο και από άλλους εμπλεκόμενους.

Η έρευνα γίνεται με αφορμή τις αιχμές που έχει αφήσει από το πρωί ο δικηγόρος της οικογένειας του Αλκη, Αλέξης Κούγιας, για τον Γιώργο Σαββίδη.

Δείτε εδώ:

To Top