ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εισαγγελική παρέμβαση και έρευνα για την φωτογραφία του Γιώργου Σαββίδη με το μαχαίρι μετά το ΠΑΟΚ-Άρης!

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν οι αιχμές που άφησε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας κατά του Γιώργου Σαββίδη.

«Η φωτογραφία είναι ανατριχιαστική. Πρέπει επιτέλους να τελειώνουμε με αυτά, είναι συγκλονιστικό» σχολίασε ο κ. Κούγιας, δείχνοντας στους δημοσιογράφους, μία φωτογραφία που φαίνεται ένα μαχαίρι καρφωμένο σε μια ξύλινη επιφάνεια, την οποία δημοσίευσε στο Instagram ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, στις 29 Νοεμβρίου, λίγη ώρα μετά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα, με τον Δικέφαλο του Βορρά να χάνει με 0-1 και να ακολουθεί η εισβολή οπαδών εντός του γηπέδου.

Ειδικότερα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ζήτησε από την εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται η υποκίνηση τέλεση οποιουδήποτε αδικήματος βίας του αθλητικού νόμου.

Η έρευνα αναμένεται να ανατεθεί στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος και σκοπός της είναι, να εξακριβωθεί πότε ανέβηκε η φωτογραφία, καθώς και ποιος την ανήρτησε.

Η ανάρτηση: 

To Top