Εισαγγελική παρέμβαση για την επίθεση των χούλιγκανς και τον τραυματισμό αστυνομικού (video)

Την παρέμβαση του Αρείου Πάγου προκάλεσε το αιματηρό επεισόδιο με χούλιγκανς έξω από κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη”, εξαιτίας των οποίων ένας 31χρονος αστυνομικός βρίσκεται σε κώμα και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου παράγγειλε τη διενέργεια έρευνας για τον εντοπισμό των δραστών από το αιματηρό επεισόδιο με χούλιγκανς έξω από κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη” στο πλαίσιο του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για το League Cup, καθώς και την εποπτεία της ήδη υπάρχουσας προανάκρισης που διενεργεί η αστυνομία.

Ζητείται μεταξύ άλλων να ερευνηθούν τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων.

Εισαγγελική παρέμβαση για την επίθεση Αχ. Μπέου στους δημοσιογράφους – «Πατσαβούρες, σκουπίδια, άπλυτοι» (video)

Εισαγγελική παρέμβαση για την επίθεση Αχιλλέα Μπέου στους δημοσιογράφους. Προκαταρκτική εξέταση για διέγερση διάπραξης εγκλημάτων.

Φυσικά οι δικαστικές περιπέτειες για τον Αχιλλέα Μπέο δεν σταματάνε εδώ. Για δεύτερη φορά αναβλήθηκε η δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για την υπόθεση ψευδούς καταμήνυσης κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Αχιλλέα Μπέου.

Η δίκη ορίστηκε μετά από μήνυση κατοίκων των Σταγιατών και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη.

Ο δήμαρχος Βόλος δεν έδωσε το παρών στα δικαστήρια, καθώς σύμφωνα με τον συνήγορό του η απουσία του οφείλεται στο γεγονός ότι συμμετείχε σε σύσκεψη με τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Τριαντόπουλο στην Αθήνα.

Στο δικαστήριο, όπως ανέφερε η ΕΡΤ, προσκομίστηκε έγγραφο από το Yπουργείο, όπου πιστοποιούνταν η παρουσία του δημάρχου εκεί και έτσι δόθηκε η αναβολή που ζητήθηκε από τον συνήγορο του δημάρχου Βόλου.

Στο δικαστήριο συγκεντρώθηκαν σήμερα κάτοικοι των Σταγιατών αλλά και πολίτες που τους στηρίζουν.

To Top