Η κρίσιμη συνάντηση Μπαλτάκου – διαιτητών και το σενάριο επανέναρξης του πρωταθλήματος

Αντιπροσωπεία διαιτητών θα συναντηθεί σήμερα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, ο οποίος θα τους ανακοινώσει τα μέτρα που σκοπεύει να πάρει για την προστασία τους. Ανάμεσα στα αιτήματα των διαιτητών για να ξεκρεμάσουν τις σφυρίχτρες τους είναι η απαγόρευση της εισόδου των παραγόντων στα αποδυτήρια στο τέλος των αγώνων.

Μόνο εφόσον οι διαιτητές μείνουν ικανοποιημένοι από τις δεσμεύσεις της ομοσπονδίας, θα επιστρέψουν στα γήπεδα, μολονότι ακόμη δεν έχει υπάρξει καμία θέση από τη Super League για τις απειλές κατά του Τάσου Παπαπέτρου, που προκάλεσε και τη μαζική αντίδραση των διαιτητών. Αν αρθεί η αποχή, τότε το πρωτάθλημα θα αρχίσει ξανά το επόμενο τριήμερο 16-18 Δεκεμβρίου με τροποποιήσεις στο πρόγραμμα.

Τώρα όσον αφορά την αγωνιστική που ματαιώθηκε, το σενάριο να μπει μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς (27-28 Δεκεμβρίου) απορρίφθηκε κάτι που κάνει τους αρμόδιους να ψάξουν για άλλες λύσεις και ημερομηνίες μιας και οι επιλογές πλέον είναι περιορισμένες αφού είχαν προηγηθεί οι αναβολές Κυπέλλου στα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Άρης, ενώ παράλληλα θα συνεχίσουν στην Ευρώπη από μία ως και τέσσερις ελληνικές ομάδες.

To Top