Εισβολή οπαδών και φωτοβολίδα; Μόνο 22.000 ευρώ!

Μπουκάλι αν πεταχτεί στο γήπεδο του Άρη κοστίζει 40.000 ευρώ, -3 βαθμούς για την ομάδα και κεκλεισμένων των θυρών μια αγωνιστική. Στην Τούμπα προφανώς είναι άλλη… χώρα, δικάζουν άλλοι δικαστές και παίρνουν πιο… χαλαρές αποφάσεις!

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Η πειθαρχική επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε τις αποφάσεις της για τα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στους αγώνες με την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο. Για όσους δεν θυμούνται, υπήρξει και εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, όχι απλά… μπουκάλια. Ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει για τα αίσχη σ’ εκείνους τους αγώνες 22.000 ευρώ πρόστιμο στο σύνολο! Τα 10.000 ευρώ αφορούν την φωτοβολίδα που έπεσε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και 12.000 ευρώ αφορούν τον αγώνα με τον Ατρόμητο, στον οποίο μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί!

Το τι αστείες δικαιολογίες χρησιμοποίησε ο ΠΑΟΚ για να αντικρούσει τις κατηγορίες δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία. Σημασία έχει πώς αυτές οι δικαιολογίες “έπεισαν” την επιτροπή της ΕΠΟ να τιμωρήσει τον Δικέφαλο μόνο με πρόστιμο 22.000 ευρώ. Ζήτω η ελληνική αθλητική δικαιοσύνη! Θαυμαστά τα έργα της…

To Top