Ξεχωριστή τιμή στον Άρη Γρηγοριάδη από το Mediterranean College

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της κολύμβησης και «πρεσβευτής» του Άρη διεθνώς, Άρης Γρηγοριάδης, θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στην τελετή αποφοίτησης του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο (28/04) στις 18:00 στο κινηματοθέατρο «Ολύμπιον».

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο πρωταθλητής του Άρη και blogger του PRESSARIS θα βραβευθεί «για την προσφορά του στον αθλητισμό και για την συνολική του παρουσία ως ένα πρότυπο για τους νέους της Ελλάδας σήμερα», όπως υπογραμμίζουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης στο σχετικό δελτίο Τύπου, που μεταξύ άλλων αναφέρει και τα εξής:

«Η Τελετή Αποφοίτησης της τάξης του 2011 του Mediterranean College θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 στις 18:00 (ώρα προσέλευσης 17:15 στο κινηματοθέατρο «Ολύμπιον» (πλατεία Αριστοτέλους), σύμφωνα με τα πρότυπα και το τελετουργικό των Βρετανικών Πανεπιστημίων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εκδήλωση έχει επετειακό – εορταστικό χαρακτήρα, καθώς συμπληρώνονται 35 έτη διαρκούς παρουσίας του Mediterranean College στα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας.

Κατά τη φετινή τελετή θα αναδειχθεί η σημασία της γνώσης και της δια βίου μάθησης, αντικατοπτρίζοντας τη «δύναμη» που πρέπει να συνοδεύει τη νέα γενιά Ελλήνων. Μια δύναμη που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη «δύναμη της γνώσης», την οποία το Mediterranean College καλλιεργεί στους φοιτητές και αποφοίτους του».

To Top