Αυτοί στα… χαρακώματα ενώ ο Άρης αιμορραγεί!

Πόσο ωφελεί τον Άρη η κόντρα που μαίνεται ανάμεσα στον Γιάννη Κόντη και τον Λάμπρο Σκόρδα; Πόσο ωφελεί τον σύλλογο η δημόσια αντιπαράθεση, χωρίς την ίδια ώρα, να επουλώνονται οι πληγές του;

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο κόσμος του Άρη έχει γίνει μάρτυρας εδώ και μήνες φωνών, αντεγκλήσεων, αλληλοκατηγοριών, οι οποίες έχουν κορυφωθεί τις τελευταίες μέρες, ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που «χθες» ήταν συνεργάτες, «σήμερα» είναι θανάσιμοι εχθροί, «αύριο» μπορεί να είναι και πάλι μαζί. «Αύριο», αρκεί, βέβαια, να υπάρχει Άρης!

Όσο ο κόσμος αυτός παρακολουθεί μια επιχειρηματολογία για το ποιος έχει… καταστρέψει περισσότερο τον σύλλογο (!), χωρίς να δίνεται λύση στα προβλήματα, ο Άρης αιμορραγεί, χάνει την ουσία, το δάσος και ασχολείται με το δέντρο της διαμάχης δυο παραγόντων, οι οποίοι είναι «μέρος του προβλήματος». Και οι δυο ήταν μέλη του Άρη τα τελευταία έξι χρόνια. Και είναι υπεύθυνοι για τα καλά και για τα άσχημα. Και φυσικά οι δημοσιογράφοι δεν ήταν αυτοί που άσκησαν διοίκηση ή διαχείριση στην ΠΑΕ. Για να μην το ξεχνάμε κι αυτό!

Αξίζει να αναδημοσιεύσουμε στο σημείο αυτό μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση του Γιώργου Ζαχαριάδη στην εφημερίδα Sportday, όπου αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Προφανώς όλοι αντιλαμβάνονται ότι η κόντρα Σκόρδα και Κόντη δεν είναι το μείζον πρόβλημα για την ομάδα. Ούτε βέβαια τα ανοίγματα που κληρονόμησε η διοίκηση Αθανασιάδη, από τον Σκόρδα, είναι η αιτία της πτώσης των «κιτρίνων».

Δεν βοηθά σε τίποτα και κανέναν, αντίθετα ζημιώνει την ομάδα, όταν ο νομικός του Άρη κουνά ένα χαρτί και απειλεί ότι αν αποκαλύψει τι κρύβει σε βάρος του Σκόρδα, θα πάει και θα κρυφτεί. Ε, και τι έγινε;.
Η ουσία είναι ότι όλα αυτά κουράζουν και –πρακτικά- δεν εξυπηρετούν τον Άρη σε μέρες που θα πρέπει όλοι όσοι εμπλέκονται να είναι απόλυτα ειλικρινείς. Αυτό είναι που θα εκτιμηθεί από τους φίλους της ομάδας και μόνο σε αυτή τη βάση θα οικοδομηθεί, έστω και αργά, μια υγιής σχέση. Η σχέση που υπάρχει σήμερα είναι προβληματική και δυστυχώς, αν σήμερα υπήρχε αγωνιστική δράση, θα αποτυπώνονταν στην προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο»…

Σε τελευταία ανάλυση, την ώρα που οι συγκεκριμένοι παράγοντες είναι στη «μάχη των χαρακωμάτων», οι πληγές του Άρη αιμορραγούν. Αυτές προσπαθείστε να επουλώσετε. Πριν είναι αργά και δεν… υπάρχει Άρης για να μαλώνετε!

To Top