Στα όριά τους οι ποδοσφαιριστές για το οικονομικό

Οι διοικητικές εξελίξεις αναμένονται με αγωνία στον ποδοσφαιρικό Άρη, ωστόσο υπάρχει και το αγωνιστικό τμήμα. Από το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής οι ποδοσφαιριστές των κίτρινων τελούν ουσιαστικά …εν αδεία, όμως τα προβλήματα όχι μόνο παραμένουν αλλά διογκώνονται.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Οι παίκτες περιμένουν να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα στο θέμα των διακανονισμών, μια και η διοίκηση δεσμεύτηκε να καταβάλει τα χρήματα που οφείλει εδώ και αρκετές μέρες, προκειμένου να συγκροτηθεί δίχως «κενά» ο φάκελος της αδειοδότησης.

Στο κομμάτι αυτό έχουν παρατηρηθεί νέες καθυστερήσεις αναφορικά με τον χρονικό ορίζοντα που δόθηκε από την ΠΑΕ. Οι μέρες περνούν η αγωνία των παικτών και ο… εκνευρισμός σε πολλές περιπτώσεις διαμορφώνει το τοπίο.

Η εξέλιξη αυτή έχει φέρει στα όριά τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναμένουν τις όποιες εξελίξεις για να έχουν πιο ξεκάθαρη εικόνα για τα διοικητικά δρώμενα. Δεν είναι υπερβολή, ότι κάποιοι παίκτες είναι με το «δάχτυλο στην σκανδάλη».

Την ίδια ώρα δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει πότε θα ολοκληρωθεί και τυπικά η αγωνιστική σεζόν. Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά, ενώ σύμφωνα με τα ισχύοντα θα διαρκέσουν μια εβδομάδα ακόμα για να κλείσει και επίσημα η αγωνιστική χρονιά. Μόνο που η είδηση αυτή σε συνδυασμό με τις οικονομικές εκκρεμότητες μόνο ευχάριστα δεν ακούγεται στα αυτιά των ποδοσφαιριστών.

To Top