Εκδήλωση με σημασία: «Τι άλλαξε στον Άρη, γιατί πρέπει να βάλουν όλοι πλάτη»

Η προσπάθεια της Κοινωνίας Μελών Άρη για την επιβίωση της ΠΑΕ Άρης συνεχίζεται. Ή καλύτερα η προσπάθεια της οικογένειας του Άρη συνεχίζεται, για να καλυφθούν τα εγκληματικά λάθη των τελευταίων χρόνων. Όσο υπάρχει ακόμη χρόνος…

Τη Δευτέρα προηγήθηκε ο ραδιομαραθώνιος. Την Τετάρτη, σήμερα, έρχεται η βραδιά επωνύμων για να αναπτυχθεί ευρύτερα το σχέδιο… απόδρασης από την κρίση, την ώρα που  η παροχή πολύτιμου… οξυγόνου στα πνευμόνια της ομάδας κρίνεται ως πρωταρχικής σημασίας πρωτοβουλία.

Ο πρώτος ραδιομαραθώνιος πέρασε στην ιστορία. Πολλοί ανώνυμοι και επώνυμοι φίλοι του συλλόγου έχουν συνταχθεί στην προσπάθεια σωτηρίας της κίτρινης ΠΑΕ! Και το έκαναν πράξη με την ενεργό συμμετοχή τους στο 12ωρο ραδιομαραθώνιο.

Σήμερα το βράδυ θα γίνει μια ακόμη σημαντική προσπάθεια. Και πάλι με πρωτοβουλία της Κοινωνίας Μελών και ενεργό συμμετοχή της ΠΑΕ θα γίνει εκδήλωση στο «Mistral» στην Νέα Κρήνη στην οποία έχουν κληθεί όλοι οι επιφανείς Αρειανοί.

Στόχος σε ένα πιο χαλαρό περιβάλλον να υπάρξει μια πιο ουσιαστική και άμεση προσέγγιση, ώστε αυτοί οι λεγόμενοι επώνυμοι και επιφανείς Αρειανοί να κατανοήσουν ότι γίνεται μια νέα προσπάθεια, να αναπτυχθεί το σχέδιο… απόδρασης από την κρίση και να κρίνουν τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να βοηθήσουν και οι ίδιοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Με οποιοδήποτε τρόπο, από οποιοδήποτε μετερίζι.

Το… μότο της βραδιάς; «Τι άλλαξε στον Άρη, γιατί πρέπει να βάλουν όλοι πλάτη». Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί όλοι όσοι διετέλεσαν κατά το παρελθόν στη διοίκηση της ΠΑΕ, από οποιοδήποτε πόστο, ακόμη κι αν στο παρελθόν πικράθηκαν από πράξεις ή συμπεριφορές και αποστασιοποιήθηκαν.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε τα λόγια του προέδρου της ΚΜΑ στο PRESSARIS. «Έχουμε καλέσει όλους τους επιφανείς Αρειανούς να έρθουν για να καταλάβουν ότι κάτι αλλάζει. Να γνωριστούμε καλύτερα, άνθρωποι που τόσα χρόνια απείχαν ας έρθουν κοντά στον Άρη. Ας έρθουν όλοι να αγκαλιάσουν αυτή τη προσπάθεια. Θέλουμε να μας αγκαλιάσουν και οι παλιοί παράγοντες, όλοι όσοι είναι πικραμένοι για διάφορους λόγους. Δεν έχουμε κάτι με κανένα. Δεν καλούν τα πρόσωπα, καλεί ο σύλλογος. Το είπα και θα το ξαναπώ μέχρι να γίνει κατανοητό από όλους», όπως τόνισε ο Άγγελος Γρόλλιος.

Ο αγώνας συνεχίζεται…

To Top