Εκδίδει την αυτοβιογραφία του ο Αμπρέου!

Μέσα σε 200 σελίδες ο Σεμπαστιάν Λόκο Αμπρέου κατέγραψε την… ζωή του και είναι έτοιμος να την μοιραστεί με τους απανταχού θαυμαστές του. Η αυτοβιογραφία του πρώην επιθετικού του Άρη είναι έτοιμη και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί χορηγός για την έκδοσή της.

Ο Ουρουγουανός στράικερ έχει έρθει σε πλήρη συνεννόηση με την ομάδα του, τη Μποταφόγκο, ώστε μέσα από αυτή να βρεθεί χορηγός για να αναλάβει την έκδοση της αυτοβιογραφίας του. Είναι ένα όνειρο του Αμπρέου, που σύντομα θα γίνει πραγματικότητα, αφού ο Λόκο είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Βραζιλία και δη στους οπαδούς της Μποταφόγκο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αμπρέου με τη βοήθεια δημοσιογράφου έχει καταγράψει την ζωή του μέσα στα γήπεδα μέσα σε 200 σελίδες, όπου αναφέρονται στιγμές της πλούσιας καριέρας του από όλες τις ομάδες.

Έχει σαφώς ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους φιλάθλους του Άρη, τι θα αναφέρει για το πέρασμά του από την Θεσσαλονίκη, που ήταν μικρό, είχε όμως στιγμές… τρέλας προς το πρόσωπό του. Το βιβλίο του Αμπρέου θα συνοδεύεται και από dvd.

To Top