Καλές εντυπώσεις και… ισοπαλία με τον Ολυμπιακό

Σε ένα παιχνίδι που έληξε στα τέσσερα σετ, ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη, στο δεύτερό του φιλικό αγώνα για τη φετινή χρονιά. Ήταν ένα ακόμη δυνατό τεστ για την ομάδα του Γιώργου Περσιανλή, η οποία θα δοκιμάσει εκ νέου τις δυνάμεις της αύριο στις 16:30, στο ίδιο γήπεδο και με τον ίδιο αντίπαλο.

Οι «κίτρινοι» είχαν σταθερή απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που αγωνίστηκε με αισθητές ελλείψεις. Στο πρώτο σετ, οι δύο ομάδες πάλεψαν, με τους «ερυθρόλευκους» να κερδίζουν στις λεπτομέρειες (30-28), αλλά στα δύο επόμενα ο Άρης ήταν εκείνος που βγήκε νικητής (24-26 και 20-25 αντίστοιχα), αφού διατήρησε το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, που είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Μάλιστα, στο τρίτο σετ οι «κίτρινοι» βρέθηκαν μπροστά στο σκορ ακόμα και με 8 πόντους. Στο τέταρτο και τελευταίο σετ, στο οποίο υπερίσχυσαν οι γηπεδούχοι (25-21), αμφότεροι οι προπονητές αποφάσισαν να αφήσουν στον πάγκο τους βασικούς παίκτες και να δώσουν χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς.

Ο Άρης κρατά από το σημερινό παιχνίδι την σταθερά καλή του απόδοση, κάτι που επεσήμανε και ο μάνατζερ της ομάδας, Κώστας Ευθυμιάδης, μιλώντας στο PRESSARIS μετά το τέλος του παιχνιδιού: «Παίξαμε καλά έχοντας σταθερή απόδοση σε όλο το παιχνίδι. Σίγουρα, αυτός δεν ήταν ο πραγματικός Ολυμπιακός καθώς πρόκειται να ενισχυθεί στη συνέχεια. Ήμασταν ομάδα σήμερα και συνεχίζουμε διατηρώντας χαμηλό προφίλ. Έχουμε καιρό μπροστά μας μέχρι την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων και αυτό που κρατάμε είναι τα θετικά στοιχεία που παρουσιάσαμε».

Εξάλλου, ο ακραίος του Άρη, Δημήτρης Ριζόπουλος, δήλωσε: «Ηταν το δεύτερο φιλικό παιχνίδι για εμάς και εμφανιστήκαμε βελτιωμένοι. Ίσως παίξαμε καλύτερα, γιατί ήταν πιο δυνατός και ο αντίπαλος. Δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις και θα προσπαθήσουμε να είμαστε πανέτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Αύριο, Σάββατο, ακολουθεί δεύτερο φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη και η έναρξή του έχει οριστεί για τις 16:30.

Τα σετ: 30-28, 24-26, 20-25, 25-21.
Ολυμπιακός (Καλμαζίδης): Κανέλλος 8, Πετρέας 6, Νοβότνι 14, Κοκκινάκης 14, Ανδρεάδης 15, Φιλίποφ / Κουζούνης (λίμπερο στα 2 πρώτα σετ – 68% υποδ., ακραίος στο 3ο και 4ο – 15 πόντοι), Λιβαθηνός, Μάρκου, Παπαδόπουλος, Φελερής.
Άρης (Περσιανλής): Κυριακίδης 4, Τερζής, Μπαρούτοφ 21, Τακουρίδης 7, Κιόσης 10, Σαρικεϊσογλου 17 / Σάμαρτζιτς (λ. – 83%), Στεφανίδης 2, Παλέτζας 2, Κυπριανός.

To Top