“Ναι” Ακόστα, δυνατά για Γιακούποβιτς, προβάδισμα για Ούμπιντες

Άρης και Νόε Ακόστα τα έχουν βρει σε όλα, οι κίτρινοι έχουν τον πρώτο λόγο στην περίπτωση του Χαβιέ Ούμπιντες, την ώρα που μπαίνουν αποφασιστικά για να κλείσουν θετικά την υπόθεση του Ελντίν Γιακούποβιτς.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι είναι προ των πυλών του Κλεάνθης Βικελίδης… Ο Σανκαρέ έχει εδώ και μέρες πει το “ναι” και η υπόθεσή του από την πρώτη στιγμή δεν έκρυβε την παραμικρή ανησυχία. Μάλιστα, ο ίδιος έχει καταθέσει προ πολλού προσφυγή για να μείνει ελεύθερος, άσχετα με τις εξελίξεις στην ομάδα της Θεσσαλίας.

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Ακόστα, οι άνθρωποι του Άρη έχουν συναντηθεί με τον εκπρόσωπό του και απέσπασαν επίσης το “ναι” για συνεργασία ενός χρόνου. Πιο δύσκολη απ’ όλες θεωρούταν από την αρχή η περίπτωση του Ούμπιντες. Ο ατζέντης του έφτασε στην Ελλάδα από την Αργεντινή και σε συζητήσεις με τους παράγοντες του Άρη επιβεβαιώθηκε ότι ο Άρης έχει το προβάδισμα για την απόκτησή του. Ο Άρης δείχνει να μην ανησυχεί, ωστόσο όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από την Αθήνα το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, το οποίο τις τελευταίες ώρες γίνεται όλο και πιο έντονο, δεν τον αφήνει αδιάφορο…

Τέλος, οι κίτρινοι μπήκαν δυνατά στην υπόθεση του Γιακούποβιτς, κατέστησαν σαφές ότι επιθυμούν τη συνεργασία μαζί του, ειδικά μετά τις εξελίξεις στο θέμα Σηφάκη και όλα δείχνουν ότι είναι μια ανάσα από τη συμφωνία. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν και τυπικά στις αρχές της ερχόμενης βδομάδας, όταν η ΕΠΟ θα ανακοινώσει την δυνατότητα μεταγραφής των ποδοσφαιριστών του Βόλου και της Καβάλας.

To Top