Εκδίκηση και Σούπερ Καπ για τη Ντόρτμουντ με θρίαμβο (4-2) επί της Μπάγερν! (video)

Ο πρώτος τίτλος της Γερμανίας κατέληξε στην Ντόρτμουντ. Η ομάδα της Βεστφαλίας κατάφερε να νικήσει με το εμφατικό 4-2 την Μπάγερν Μονάχου και πήρε μια μικρή εκδίκηση για το χαμένο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προφανώς και δεν συγκρίνονται οι δύο διοργανώσεις, όμως αυτή η νίκη, το Σούπερ Καπ και κυρίως η κυριαρχία της Ντόρτμουντ, ήταν μια παρηγοριά και μια απάντηση ενόψει της νέας σεζόν.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, είχε την γνωστή ομοιογένεια και τους αυτοματισμούς που γοήτευσαν τον ποδοσφαιρικό κοινό, ενώ η Μπάγερν έδειχνε να ψάχνεται κάπως λόγω των απουσιών, οι οποίες ανάγκασαν τον Γκουαρδιόλα να κάνεις κάποιες αλχημείες.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΜΠΑΓΕΡΝ 4-2

(Ρόις 6′, 90′ Φαν Μπούιντεν (αυτ.) 56′, Γκιουντογάν 57′ – Ρόμπεν 55′, 64′)

Ντόρτμουντ (Γιούργκεν Κλοπ): Βάιντενφελερτ, Γκρόσκροϊτς, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ, Μπέντερ (46′ Κελ), Σαχίν, Μπλαστσικόφσκι (72′ Ομπανεγιάνγκ), Γκιουντογάν (88′ Παπασταθόπουλος), Ρόις, Λεβαντόβσκι.

Μπάγερν Μονάχου (Πεπ Γκουαρδιόλα): Στάρκε, Λαμ, Μπόατενγκ, Βαν Μπούιτεν, Αλάμπα, Τιάγο, Ρόμπεν, Μίλερ, Κρόος (86′ Ντάντε), Σατσιρί (67′ Σβάινσταϊγκερ), Μάντζουκιτς (75′ Πισάρο)


[FutbolHD.ru] Borussia Dortmund 4-2 Bayern… από all-goals

Πηγή: sport24.gr

To Top