Ώρα… Βεζένκοφ με δύο σενάρια που τελικά έγιναν τρία!

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ δίνει σήμερα τον τελευταίο αγώνα του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων με τη Βουλγαρία. Ο ίδιος έκανε εξαιρετικό τουρνουά, αλλά η ομάδα του υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, λογικά στα τέλη της βδομάδας, θα δώσει και την οριστική του απάντηση στον Άρη…

Τα σενάρια είναι πλέον… τρία και όχι δύο. Ο Άρης έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση στον Βεζένκοφ για την υπογραφή του πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου. Η διοίκηση και ο προπονητής έχουν μιλήσει κατά σειρά με την οικογένεια του παίκτη, με τον ίδιο τον παίκτη και ακολούθως με τον εκπρόσωπό του. Περιμένουν πλέον την απόφαση του Βεζένκοφ που ενηλικιώνεται τον επόμενο μήνα.

Το δεύτερο σενάριο είναι να επιλέξει ο Βεζένκοφ να συνδυάσει μπάσκετ και σπουδές, οπότε θα ενεργοποιήσει την υποτροφία από το πανεπιστήμιο του Εξέβιερ. Ο τεχνικός του συγκεκριμένου πανεπιστημίου, Κρις Μακ βρέθηκε για χάρη του Βεζένκοφ στη μακρινή Λετονία. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η υπόθεση και πλέον παρά την αρχική βεβαιότητα, που είχαν οι Αμερικανοί, υπάρχει πλέον αγωνία για την απόφαση του παίκτη στο Εξέβιερ.

Το τρίτο σενάριο προέκυψε κυρίως μέσα από τις εμφανίσεις του Βεζένκοφ στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς τον είδαν μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον τους. Ο Άρης δυστυχώς δεν θα έχει καμία αρμοδιότητα, ούτε θα μπορέσει να κερδίσει κάτι, αν ο παίκτης επιλέξει κάποιον άλλον δρόμο εκτός από το να υπογράψει συμβόλαιο με τους κίτρινους.

Το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και να τον αφήσει δανεικό για έναν χρόνο στον Άρη είναι υπαρκτό, αλλά είναι κάτι που σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν οι άνθρωποι της ομάδας…

 

To Top