Εκδικάζεται σήμερα η ένσταση του Άρη – Απαίτηση για δικαίωση

Στις 10 το πρωί ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ θα εκδικάσει την ένσταση του Άρη για τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα πριν από δύο βδομάδες, όταν και του εκλάπη η νίκη επειδή ετσιθελικά το αποφάσισε ο Σπύρος Γκόντας. Ενώπιον του αθλητικού δικαστή θα βρεθεί ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης και ο νομικός της ΚΑΕ, Χρήστος Γρόλλιος.

Ο Άρης έχει ήδη καταθέσει πλήρη φάκελο, με το βίντεο του αγώνα, τις δηλώσεις του μέλους της ΚΕΔ, Στέλιου Συμεωνίδη, αλλά και επιπλέον φωτογραφικό υλικό και έγγραφα που αποδεικνύουν περίτρανα την εις βάρος του Άρη παράβαση κανονισμών στα τελευταία 2,2 δευτερόλεπτα.

Οι κίτρινοι θα κυνηγήσουν όσο μπορούν την υπόθεση, ευελπιστώντας σήμερα να γίνει δεκτή η χρήση του βίντεο και να φανεί ξεκάθαρα η αλήθεια, ότι δηλαδή ο Σπύρος Γκόντας και οι άλλοι δύο ανεπαρκέστατοι διαιτητές (Ταβουλαρέας και Τσώνος) αποφάσισαν να δώσουν το παιχνίδι στον ΚΑΟΔ.

Πέρα από ότι συμβεί σήμερα με την ένσταση, οι κίτρινοι περιμένουν και την απόφαση της ΚΕΔ για τον Γκόντα και τους άλλους δύο. Οποιαδήποτε απόφαση πέρα από την καρατόμησή τους φέτος θα είναι ποινή “χάδι”…

 

 

To Top