Εκδικάστηκε η υπόθεση του Άρη

Εκδικάστηκε πριν από λίγη ώρα η υπόθεση του Άρη για τα γεγονότα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σουπερλίγκας. Τους κίτρινους εκπροσώπησε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης και o συνήγορος Βασίλης Κοντοβαζαινίτης.

Ο Κόντης στην κατάθεσή του υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι: «Μετά το τέλος του ματς κι ενώ είχαν σβήσει ακόμη και τα φώτα στο γήπεδο, μπήκαν κάποιοι για να πάρουν πανό που είχαν μείνει και άρχισαν να αποδοκιμάζουν τους επισήμους, νομίζοντας πως ήμασταν εμείς, οι άνθρωποι του Άρη δηλαδή. Πέταξαν μονάχα έναν πυρσό και τίποτε άλλο. Με αυτές τις διώξεις θα διαλυθεί το ποδόσφαιρο»

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της ομάδας, Βασίλης Κοντοβαζαινίτης, σημείωσε: «Όταν σε ένα ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ πέφτει μόνο ένας καφές και ένα μπουκάλι, σημαίνει πως κάνουμε σωστά τη δουλειά μας ως γηπεδούχοι».

Η απόφαση δύσκολα θα εκδοθεί στη διάρκεια της σημερινής μέρας, αλλά με βάση το κατηγορητήριο, οι κίτρινοι πολύ δύσκολα θα γλιτώσουν την τιμωρία. Ο Άρης απειλείται με βαρύ χρηματικό πρόστιμο και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που σημαίνει ότι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα γίνει χωρίς κόσμο.

To Top