Ο Άρης και για Πρόμπιερζ

O πρώην προπονητής της Γιαγκελόνια Μίκαλ Πρόμπιερζ και νυν της LSK Λοτζ είναι ένας από τους βασικούς στόχους του Άρη.

Ο Πολωνός προπονητής, ο οποίος αντιμετώπισε δυο φορές πέρσι τον Άρη με την Γιαγκελόνια για τα προκριματικά του Γιουρόπα λιγκ είναι σήμερα προπονητής LKS Λοτζ, της δεύτερης ομάδας της πόλης στη σκιά της Βίτζεβ. Γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1972 στο Μπίτομ και εκτός από την LKS Λοτζ έχει καθίσει στον πάγκο των Πολόνια Μπίτομ και Βίτζεβ Λοτζ.

Έπειτα από τρία χρόνια παραμονής στο Μπιάλιστοκ έλυσε τη συνεργασία του με την πολωνική ομάδα. Ο 39χρονος αναδείχτηκε προπονητής της χρονιάς το 2010 και σε 114 αγώνες στον πάγκο της Γιαγκελόνια είχε 46 νίκες – 31 ισοπαλίες – 37 ήττες. Η μεγαλύτερη διάκριση είναι η κατάκτηση του κυπέλλου το 2010 και του Σούπερ Καπ.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το επίσημο ραδιόφωνο του Άρη είναι ένας από τους τέσσερις προπονητές που έχουν προκριθεί στην κιτρινόμαυρη λίστα, αλλά δεν είναι ψηλά στην λίστα και έγινε ήδη μια πρώτη κρούση.

Το όνομα του Πρόμπιερζ είχε απασχολήσει και πριν μερικούς μήνες τους κίτρινους. Το… εμπόδιο είναι αυτήν τη στιγμή ότι κοουτσάρει την ομάδα του στην Πολωνία, η οποία βρίσκεται στη 11η θέση, με 14 βαθμούς ύστερα από 12 αγώνες.Όμως, όπως άφησε να εννοηθεί μιλώντας με τους ανθρώπους του Άρη, δεν θα υπάρξει πρόβλημα, έχοντας προφανώς οψιόν για πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. 

To Top