ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκεί εστιάζει ο Ένινγκ προκειμένου να αλλάξει πολλά στην εικόνα του φετινού Άρη!

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ο φετινός Άρης διαθέτει μεγάλη ποιότητα σαν ομάδα, παρότι έχει τις αδυναμίες του σε ορισμένες θέσεις του ρόστερ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ωστόσο, η ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο δεν χωρά καμία δικαιολογία, κάτι που έχουν καταλάβει άπαντες εντός της ομάδας.

Ο Μίχαελ Ένινγκ εστίασε το θέμα της νοοτροπίας που έχει η ομάδα του όταν αγωνίζεται, ειδικά σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Σε ματς δηλαδή απέναντι σε αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικής, όπου δεν του… βγαίνει του Άρη το καλό του πρόσωπο. Ακόμα κι έτσι, όμως, η ομάδα πρέπει να προβάλλει την ποιότητα και την δυναμική της και να κερδίζει. Να αποκτήσει την νοοτροπία νικητή, όπως ειπώθηκε χθες, στις ομιλίες που έγιναν στα αποδυτήρια του Νέου Ρυσίου.

“Δεν μου άρεσε ο τρόπος που προσεγγίσαμε το ματς πριν από το γκολ που δεχτήκαμε. Πρέπει σε όλα τα ματς από την αρχή να μπαίνουμε με το ίδιο πνεύμα για να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε”, είπε χθες ο Γερμανός, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος και ο Άγγελος Χαριστέας: “Πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή σε κάθε παιχνίδι. Από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας πάλι στη νέα Σμύρνη και πικράναμε τον κόσμο”.

Εκεί θα κάνει focus ο Μίχαελ Ένινγκ προκειμένου με την συνδρομή του Άγγελου Χαριστέα να το πετύχει σε τέτοιο βαθμό που ο Άρης δεν θα έχει προβλήματα σε παιχνίδια παρόμοια με αυτό της Κυριακής.

To Top