Εκλογές για νέα διοίκηση στον ΑΣ Άρης στις 22 Ιουλίου

Μετά την έκτακτη συνέλευση του ΑΣ Άρης για την κατάσταση στο μπάσκετ (8 Ιουλίου), θα ανακοινωθούν και οι εκλογές για την νέα διοίκηση στον σύλλογο.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η θητεία της παρούσης διοίκησης (Ειρηνοδικείου) ολοκληρώνεται και η ημερομηνία γενικής συνέλευσης με θέμα της εκλογές είναι η 22α Ιουλίου.

“Θα γίνει τακτική γενική συνέλευση στις 22 Ιουλίου, με θέμα αρχαιρεσίες γιατί κλείνουμε μια μακρά περίοδο που το παρόν διοικητικό συμβούλιο όπου τουλάχιστον δεν δημιούργησε τρέχουσες οφειλές, και πλέον θα προσκληθούν τα μέλη του ΑΣ Άρης να εκλέξουν διοίκηση. Η 22η Ιουλίου φαντάζει όμως μακρινή ημερομηνία για το τμήμα μπάσκετ. Για αυτό επιλέχθηκε να γίνει μια έκτακτη γενική συνέλευση που θα γίνει στις 8 Ιουλίου, που είναι το νωρίτερο που γίνεται αυτήν την στιγμή. Υπήρχαν απόψεις, όπως και η δική μου ότι θα έπρεπε να γίνει νωρίτερα αυτή η γενική συνέλευση” δήλωσε χαρακτηριστικά ο νομικός σύμβουλος του Ερασιτέχνη Άρη Χρήστος Γρόλλιος.

Το αν θα συνεχίσει ο Γιάννης Ψηφίδης δεν έχει ξεκαθαρίσει, καθώς και ποια από τα μέλη της νυν διοίκησης, την ώρα που γίνονται δάφορες ζυμώσεις ενόψει των εκλογών.

To Top